📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Usunąłem filmik w słabszej jakości, i wrzuciłęm to samo, ale w lepszej
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
O c🤬j... Żeby to na własnym ogrodzonym placu pies był zagrożony
przej🤬e tam maja. I teraz zaśnij naj🤬y na placu wieczorem

koras24 • 24 minuty temu
Ogonem macha, podoba mu się chyba.
Jak ci starego r🤬ają to tez ogonem macha.
A pies jak się boi tez macha ogonem..
wdowa40 napisał/a:
koras24 • 24 minuty temu
Idź tęsknic za mężem a bzdur nie p🤬l. Poza tym 42 lata, to naucz się korzystać z neta i opcji "cytuj".
Pies przeżył tylko dlatego, ze się nie szarpał gdy już był złapany przez.. no właśnie kirwa co to lampart? Mniejsza o to.. jak się osy gryzą to mało kto ich rozdzieli.. ten który trzyma puści dopiero gdy „zdobycz” będzie „martwa” nie będzie się ruszała.. to k🤬a jest logiczne jak konstrukcja cepa.. autor tego posta chyba k🤬a nawet do tej pory nie wie jakim cudem „kosz” da się opróżnić po przez kliknięcie prawym klawiszem myszki.. zazwyczaj pewnie wychodził tak jak w realnym świecie..
Dvpper22 napisał/a:
Pies przeżył tylko dlatego, ze się nie szarpał gdy już był złapany przez.. no właśnie kirwa co to lampart? Mniejsza o to.. jak się osy gryzą to mało kto ich rozdzieli.. ten który trzyma puści dopiero gdy „zdobycz” będzie „martwa” nie będzie się ruszała.. to k🤬a jest logiczne jak konstrukcja cepa.. autor tego posta chyba k🤬a nawet do tej pory nie wie jakim cudem „kosz” da się opróżnić po przez kliknięcie prawym klawiszem myszki.. zazwyczaj pewnie wychodził tak jak w realnym świecie..
Dobrze, ale dlaczego przestał i uciekł widząc, że jednak nie zabił psa. Być może dźwięk by coś wyjaśnił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie