📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
aha, roll nizej z nadzieją, że zapomnę szybko o tym czymś. Mówiąc ''czymś'' a właściwie pisząc nie mam na myśli tego obrazka tylko ciebie,
Leppera wysłali na kongres.
Jaka wtopa? Przecie amerykańce ciągle myślą, że Europa to państwo w Afryce
@up a tak nie jest??? he he he
Każda trójwymiarowa zwarta i jednospójna rozmaitość topologiczna bez brzegu jest homeomorficzna ze sferą trójwymiarową.
skoro jesteśmy 100 lat za murzynami to jak mają wyglądać w przyszłości Polacy?
murzyni nas wygonią do Afryki
murzyni nas wygonią do Afryki
Hm, właściwa akcja Futuramy zaczyna się w 2999 roku, więc nie wiem gdzie tu wtopa. Do tego czasu jeszcze tym krajem może jakiś czarnuch rządzić.
Uwierz mi, w naszej krwi plynie kurewska nienawisc do innych ras a więc to nie jest możliwe
ah ci rozgarnięci amerykanie . . . Ciekawe jakby tam wyglądał "reprezentant" ich kraju. . .
2999? hmm to pewnie reprezentanci republik należących do wielkiego mocarstwa Indyjsko-Chińskiego
Hiszpania,Francja i Polska reprezentowane przez ciemniejszych niż Maroko i Iran
To jeszcze fake ale może być prawdą za 50 lat.
To jeszcze fake ale może być prawdą za 50 lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów