Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wy kurwy psiarskie @up On nie ma rzucać latarką kurwa, tylko podjąć mądrą decyzję. Latarką go nie zatrzyma i nic to nie da tylko uszkodzi auto. Powinien wsiąść w radiowóz i go gonić albo spisać nry... Jak dla mnie to nie ma różnicy czy ktoś rzuci kamieniem w samochód na drodze czy latarkę. Policja ma podejmować mądre decyzje...
Psiarską kurwą możesz nazywać swoich ziomeczków.
Szkoda, że nasz policjant nie może strzelać w takiej sytuacji.
W kraju uznawanym przez coniektórych za symbol wolności - usa - policjant strzelałby i nawet nikt złego słowa nie powiedziałby. A za poniesione rany uciekający nie dostawałby renty, jak u nas. Ale ci sami ludzie kochający tak usa, wobec naszych funkcjonariuszy są bezlitosnymi krytykantami.
... Facet wybiegł na ulice gdzie było już ciemno ( tak wiem że były lampy przy drodze, ale to nie to samo ) i oczekiwał że ktoś w 2 sekundy sie zatrzyma bo on macha jakimś gównem...
Ale ty dopiero pierdolisz. Po pierwsze, urządzili sobie jakiegoś jebanego nidforspida, po drugie, na filmie chuja widać to nie znaczy ze na żywo go nie widział, a widział go pewnie jeszcze trochę przed "jedź jedź jeć!", i po trzecie, tak kurwa, złamał przepisy ruchu drogowego, policjant dał nakaz zatrzymania się, i nikt nie oczekuje od niego że zatrzyma się w 2 sekundy w miejscu, ALE ŻE W OGÓLE TO KURWA ZROBI, natomiast te pizdy obie na filmie z 'jeć jeć jeć" na czele pojechały dalej olewając władzę. Pierwszy dostał latarką dopiero po ominięciu policjanta i ciśnięciu dalej- i słusznie, a drugi z kamerą powtórował olewając akcję, nawet zwolnił na chwile żeby przez przypadek nie potrącić o wowowo jaki dobry. I pojechał kurwa dalej, należało by się obu większym kalibrem, bo nie powiem gdyby policmeister już wsiadł w swój batmobil to chciał bym widzieć jak go taranuje gdy ten odmawia zjechania na pobocze. Albo wyciąga gnata i strzela. Bo może, a jeśli nie może to mamy zjebane prawo bo powinien móc, i powinien korzystać, może drogi były by bezpieczniejsze, bo do debili mandaty nie trafiają (pociski natomiast trafiają, zależnie od celności strzelca). Z resztą w ogóle o czym temat, gościu łamie przepisy, prawa, urządza sobie nielegalne wyścigi i sprawia zagrożenie w ruchu drogowym, a potem oczekuje ze ktoś go będzie za to głaskał i nagle 'policjant taki zły bo mi zarysował lakier'? Ryj mu powinien zarysować. Ogólnie w tym komentarzu zebrałem kulminację moich odczuć z każdego razu kiedy widzę temat "Policja tak zła, my dresy wyszliśmy na marsz chujności palic sklepy a zły pan policjant mi oddał jak mu wyjebałem bejsbolem! SKANDAL!" albo "jadę sobie spokojnie autem 220/h i jedzie za mną od 3 km pan z kogutem na dachu ale się nie zatrzymuję, ooo policja taka zła bo mnie staranował a jak wysiadałem to jeszcze dostałem kopa w dupę". W 99%przypadków 'złej policji' w internecie filmiki wrzucał jakiś napalony JP dresik który oczekuje oklasków i trybunału za to ze "pan władza zrobił mi ziazi kiedy łamałem prawo, policja taka zła, jp jp 1000%"
I tak poza tym pamiętajcie ze do jasnej cholery Policja i inne Służby Porządkowe nie są od przestrzegania przepisów i praw, tylko od pilnowania ciężkim butem żeby owe prawa przestrzegali inni.
Ależ z całego serca ci życze żeby do ciebie kiedyś strzelali jak bedziesz jechał z rodziną. Ja chce żyć w kraju w którym stróże prawa za przekroczenie prędkości nie rzucają latarkami ani nie strzelają.
jeżdżę normalnie, nie mam powodów żeby uciekać, to i strzelać nie będą - ja natomiast chcę żyć w kraju, w którym NIE MA pojebów napieralających po mieście jak niedorozwoje i powodujących zagrożenie dla życia i zdrowia innych. I do takich w państwie prawa powinno się strzelać.
Kilka lat temu taki kozak w szybkim wozie rozjebał się w mojej okolicy bo za zakrętem jechał ciągnik z przyczepą a z naprzeciwka wywrotka. W momencie zatrzymania na drzewie licznik wskazywał 160 km/h. Mi w sumie nie szkoda, jednego przygłupa mniej.
PS- Lubię czasem pogłupieć i "poczuć moc" ale od tego polecam stare lotniska i ich pasy startowe.
o ja pierdole, kolejny społeczniak za kierownicą, przyznaj się, że to ty jeździsz z ta kamerka samochodowa i nagrywasz filmiki z wykroczeniami drogowymi na YT albo co gorsza na komendę. nie ładnie być społeczniakiem.
Powinieneś bardziej uważać co tu piszesz, służby się już Tobą interesują
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/1046
Nie wiem w której części mieszkasz, ale z tego co ja widzę suszarki są wszędzie. Radiowozy z fotoradarami w tylnych drzwiach są ustawiane wzdłuż dróg na których da się pocisnąć. Oprócz mandatu i punktów za prędkość jak lubisz cisnąć to zabiorą ci zniżki na ubezpieczenie. Oczywiście zdarzają się nocni maniacy F&F, ale to raczej rzadkość. Generalnie społeczeństwo kierowców jest raczej karne. 90% pościgów kończy się po kilku minutach. Miejskie CCTV i strategicznie rozstawione patrole kontrolują sytuację, nie trzeba rzucać latarkami.
Masz natomiast rację jeżeli chodzi o kontrole "prewencyjne". Faktycznie nie zatrzymuje się tutaj ludzi jeżeli nie łamią prawa w widoczny sposób. Faktycznie nie trzepią po kieszeniach jeżeli nie mają wyraźnych podstaw do trzepania po kieszeniach.
Sam widziałem taką sytuację jak szedłem za gościem który palił w tym czasie marihuanowego skręta - bez skrępowania na ulicy sobie palił. minął parkę policjantów którzy sobie stali z rękami wetkniętymi w pachwiny kamizelki. Koleś wypuścił w świat gandziową chmurę tuż przy nich, a policjanci nawet nie spojrzeli w jego kierunku jestem pewien że czuli zapach. Nie będą sobie głowy jednym palaczem zaprzątać. Jak nie ucieka, to znaczy że nie ma z czym uciekać. W UK do więzienia wsadza się przestępców nie narkomanów czy innych leni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów