tylko maseczki i służby w kombinezonach dodano.
Póki ktoś nie pokaże ulicy na której leżą setki trupów , nie widzę tutaj apokalipsy...
Ta i media pierdolety wala cały czas ze zmarło około 3000 typa... Kto w to wierzy. Przecież wiadomo, że rząd chiński nie poda prawdziwych danych żeby nie siać paniki.
Pewnie można dodać śmiało jeszcze jedno zero do tych 3000.
wystarczy popatrzeć na inne kraje, pojedyncze przypadki które zostaly juz wyleczone.. a śmiertelne przypadki to w większości osoby chore, starsze, osłabione, dla których śmiertelna jest nawet zwykla grypa.. no coz.. dramat, miliony zmarłych, nic tylko chować nie do schronów
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDobra, wyskrobane zjeby, który odpowie prawidłowo: Czemu ma służyć to pie**olenie o tym wirusie? Kto odpowie prawidłowo, temu postawię "elektroniczne" piwo, ch*j, niech stracę.
A ty co, Szympansie zjebany, uczonym jesteś i masz wyłączność na "jedyną, słuszną rację"? Posiadłeś jakąś nieosiągalną dla reszty wiedzę? Pierdol się gamoniu - postawić to mi możesz mojego penisa do pionu i to tylko jeśli twój ryj nie odzwierciedla twojego poziomu, bo inaczej wołaj swoją matkę, może jej się uda.
Wieszczy przybył z tajemną wiedzą, co za pacan.
A ty co, Szympansie zj***ny, uczonym jesteś i masz wyłączność na "jedyną, słuszną rację"? Posiadłeś jakąś nieosiągalną dla reszty wiedzę? pie**ol się gamoniu - postawić to mi możesz mojego penisa do pionu i to tylko jeśli twój ryj nie odzwierciedla twojego poziomu, bo inaczej wołaj swoją matkę, może jej się uda.
Wieszczy przybył z tajemną wiedzą, co za pacan.
Wybacz kolego, nie chciałem Cię urazić. Nie przypuszczałem że ktoś może się poczuć tak dotknięty, że wyjedzie z homoseksualnymi ciągotami i wytoczy najcięższe działa w postaci tekstów o mamie.