piotrekt1976 napisał/a:
OK sadistic sadisticem ale pedofilia to juz kurwa grube zboczenie, Rozumiem ruchanie zwlok +20 letniej panny bez glowy, ale jaka trzeba byc kurwa zeby atakowac dziecko ktore nie ma szans sie obronic? Serio kosgo to kreci? Moze warto w takim razie isc do psychiatry,. Po prostu pewnych granic nie przekraczamy i chuj ,... Sam nie jestem normalny , ale kazdego pedofila chetnie bym wzial na rozmowe bez odsiadki +25 na " rozmowe" chociaz na 1 minute. Nie nie ruchalmbym go , raczej by mi sie wlaczyl tryb " jaskiniowe instynkty." nawet jaskiniowny nie dymali dzieci, bo w takim przypadku zamiast _6 miilardowl udzi byloby nas moze z 300 milionow ... na calym swiecie....
Jaskiniowcy moze nie dymali dzieci, ale muslimy już i 6 latka jest już dla nich wystarczająco rozwinięta żeby być pełnoprawną żoną
Ogólnie no pedofilia to pokurwiona rzecz i na pewno nie można na to w żaden sposób pozwalać ale nikt nie będzie mi pierdolił, że to najgorsze co w życiu widział... Jeśli tak to chyba mało widział na sadolu jest wiele gorszych rzeczy typu mordowanie czy katowanie jakimiś maczetami podpalanie itd. co według was jest gorsze ukamieniowanie jakiejś kobiety przez męża czy macanie nieletniej przez wujka hmm no kurwa z dwojga złęgo jednak wolałbym macanie...