📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kokodżambo i do pieca, a nie, przecież są wakacje, zaraz gówniaki to gówno na główną przepchną.
porczmanki napisał/a:
Kokodżambo i do pieca, a nie, przecież są wakacje, zaraz gówniaki to gówno na główną przepchną.
Nie zesraj sie z zazdrości, To nie gówno, to tylko zwykły jebany wyświetlacz, do Passata też włożysz o ile akumulator i wypłata pozwoli... Powodzenia!
C0C0JUMBO napisał/a:
Nie zesraj sie z zazdrości, To nie gówno, to tylko zwykły jebany wyświetlacz, do Passata też włożysz o ile akumulator i wypłata pozwoli... Powodzenia!
Żałosny robaku, kolejny raz potwierdziłeś, że nie bez powodu od dawna jesteś w ścisłej czołówce rankingu TOP10 sadolowych przygłupów.
Wypłaty nie bylo bo szef nowe auto kupil? Czy po chuj ta agresja? Poprawiasz mi humor żałosnym szczekaniem, bo wiem że masz jakiś ból, może ból dupy że tak prosty trick nie był Twoim pomyslem? Hehehe...
C0C0JUMBO napisał/a:
Wypłaty nie bylo bo szef nowe auto kupil? Czy po chuj ta agresja? Poprawiasz mi humor żałosnym szczekaniem, bo wiem że masz jakiś ból, może ból dupy że tak prosty trick nie był Twoim pomyslem? Hehehe...
Najgorsze jest to, że osoby upośledzone nie mają świadomości tego, że są upośledzone, właśnie dlatego, że są upośledzone
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów