📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardziej z Japonskiej, ale co ja sie znam...
Ale ma jebną szparę
up@
a ja Polak-ignorant z sadola, myślałem, że wszyscy skośnoocy to Chińczycy.
...no bo przecież tak jest...?
a ja Polak-ignorant z sadola, myślałem, że wszyscy skośnoocy to Chińczycy.
...no bo przecież tak jest...?
Bardzo dobry film w klimatach "Incepcji". Polecam wszystkim fanom "chińskich bajek"
Polak-ignorant z sadola nie wie, że w języku polskim chiński, japoński czy jakikolwiek-inny pisze się z małej litery.
Kurwa, co to za przerażająca moda! Z niemieckiego przyszło to gówno? Czy z angielskiego?
Kurwa, co to za przerażająca moda! Z niemieckiego przyszło to gówno? Czy z angielskiego?
Incepcja - zajebisty film
Paprika - co to za gówno?
x500,
Dlatego, bo ignorancja to pedalstwo, a Ty musisz być w takim razie pedałem.
PS: Nie polecam Papriki tym, którzy 'myślą', że incepcja jest przewspaniałym filmem.
Paprika - co to za gówno?
x500,
Dlatego, bo ignorancja to pedalstwo, a Ty musisz być w takim razie pedałem.
PS: Nie polecam Papriki tym, którzy 'myślą', że incepcja jest przewspaniałym filmem.
@Mathiuser
nie wydaję mi się abyś był kimkolwiek, z którego zdaniem miałby się ktokolwiek liczyć - zwłaszcza patrząc na język. Incepcja to bardzo dobry film, nie sądze by był "przewspaniały" ale jeśli oceniać go w kategoriach tego, czym w dzisiejszych czasach człowiek jest karmiony, to każdy pochlebny komentarz na temat filmu od ludzi którzy jarają się "transformersami", przywraca mi wiarę na powrót gustu i smaku ówczesnych.
nie wydaję mi się abyś był kimkolwiek, z którego zdaniem miałby się ktokolwiek liczyć - zwłaszcza patrząc na język. Incepcja to bardzo dobry film, nie sądze by był "przewspaniały" ale jeśli oceniać go w kategoriach tego, czym w dzisiejszych czasach człowiek jest karmiony, to każdy pochlebny komentarz na temat filmu od ludzi którzy jarają się "transformersami", przywraca mi wiarę na powrót gustu i smaku ówczesnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów