Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po spotkaniu 10lecia ukończenia studiów po pijaku chodziliśmy po campusie. Miasto chciało wprowadzić red light camera i na próbę zamontowali takie coś na skrzyżowaniach. Kumpel na golasa, tylko z kaskiem footballowym na głowie przejechał przez skrzyżowanie na wrotkach. Kilka dni później na bodajże syracuse.com było jego zdjęcie zamazanym od pasa w dół

Dla pedałów każda okazja dobra żeby gołą dupą się wypiąć publicznie.
czarnyrlz napisał/a:
Sory, może jestem niedoj🤬y, ale o co chodzi?
próbował osiągnąć prędkość warp?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie