...nawet na przejściu to kiepski pomysł. Sankt Petersburg.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to jest OMIJANIE przed przejściem i to jeszcze na czerwonym świetle... kierowca do utylizacji razem z tym co nagrywa bo stoi i zasłania pół przejścia. Tak samo jeżdżą Warszungi ... oni jeszcze podjadą tak do zderzaka by zablokować przejście i próbę wjechania kogoś z boku przed nich... Warszawa Rosja jeden chuj cwaniaki buraki cipy chamy pizdy kurwy drogowe
Krakus36 napisał/a:
to jest OMIJANIE przed przejściem i to jeszcze na czerwonym świetle... kierowca do utylizacji razem z tym co nagrywa bo stoi i zasłania pół przejścia. Tak samo jeżdżą Warszungi ... oni jeszcze podjadą tak do zderzaka by zablokować przejście i próbę wjechania kogoś z boku przed nich... Warszawa Rosja jeden chuj cwaniaki buraki cipy chamy pizdy kurwy drogowe
To tylko ustawienie kamery. Nagrywający stoi prawdopodobnie przed przejściem, tylko kamerka jest skierowana w przód. Czerwone światło, które widać w rogu też wydaje mi się, że dotyczy pieszych - biorąc pod uwagę, że auta z naprzeciwka cały czas jadą. Przypuszczam, że to pieszy przebiegał na czerwonym świetle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów