Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też o tym pomyślałem. Swoją drogą niezła pompa, taki zbiornik zniszczyć...
Nie tak trudno. Zbiorniki na ogół projektuje się pod ciśnienie działające od wewnątrz, a nie z zewnątrz.
Jak puszka coli. Nie wybuchnie pelna napoju ale, łatwo ją zgnieść podciśnieniem za pomocą płuc
Do niewykształconych podludzi: Na filmiku widzimy coś co się nazywa implozją, przeciwieństwo eksplozji. W maksymalnym skrócie. Gardzę wami wy tępe niedouczone anońskie spierdoksy.
Na filmiku widzimy samochody, wybetonowany plac, drzewa. Nikt nie napisał wcześniej nic o eksplozji. Trzeba, kurwa, pisać o wszystkim żeby zadowolić pana zjeba KomornikaSądowego? Gardzić to my możemy tobą, tępa dzido.
Wystarczyło odkręcić pokrywę lub zawór - oczywiście przy pustej cysternie.
Takie coś podobnego zbudowali inzyniery z Oceans Gate
Do niewykształconych podludzi: Na filmiku widzimy coś co się nazywa implozją, przeciwieństwo eksplozji. W maksymalnym skrócie. Gardzę wami wy tępe niedouczone anońskie spierdoksy.
przeczytałeś tagi geniusz i się zesrałeś w komentarzu?
Do niewykształconych podludzi: Na filmiku widzimy coś co się nazywa implozją, przeciwieństwo eksplozji. W maksymalnym skrócie. Gardzę wami wy tępe niedouczone anońskie spierdoksy.[/quoi i tak przejdziesz zapomniany
OPRÓŻNIŁ GRAWITACYJNIE beczkę na zamkniętym zaworze powietrza. próżnia sama się wytworzyła.
Nie tak trudno. Zbiorniki na ogół projektuje się pod ciśnienie działające od wewnątrz, a nie z zewnątrz.
Jak puszka coli. Nie wybuchnie pelna napoju ale, łatwo ją zgnieść podciśnieniem za pomocą płuc
Wozy asenizacyjne pracują na podciśnieniu. Jeśli zbiornik był produkowany z założeniem wykorzystania go w takim pojeżdzie (z czym siąże się także rozplanowanie otworów wejściowych/wyjściowych) to zostało to widocznie wykonane bardzo źle
Wóz nie wygląda na podłączony do żadnego odbioru/spustu, wygląda natomiast jakby gość włączył ssanie przy zamkniętym zaworze. Swoją drogą zajebista pompa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów