📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Jeszcze jakiś biały czarnuch się znalazł
Hexe78 napisał/a:
promocja na karpie w Lidlu mi się przypomniała )))
Karpia to twoj stary zrobil jak wyleciales starej z dupy. Kazdy baran bezfinezyjnie porownujacy rodakow do tych malp jest tak samo glupi jak one.
Kasjerzy w tym sklepie są wyjątkowo szybcy. Żeby tylu jegomościów skasować poniżej minuty...
Black Friday,
Saturday, Sunday itd.
Saturday, Sunday itd.
w USA powinni dac wlascicielowi/pracownikom sklepu to strzelania do zlodzieji i w kazdym sklepie powinien na drzwiach stac gosc z karabinem maszynowym. Czarne bydlo by sie szybko nauczylo porzadku i kultury
🐵🐒 🦍🦍🦍🐒 🐵 w małpim gaju małpie figle. Tym razem sklep obuwniczy. Są takie miejsca w hameryce, że te kurewskie czarcie pomioty opierdalały spożywczaka kilkanaście lub kilkadziesiąt razy dziennie. Kiedy w końcu gigant postanowił zamknąć obiekt ze względu na codzienne kradzieże i straty przez stada małp i szympansów to wówczas zrozpaczeni złodzieje wychodzili na ulicę robić rozpierdol, bo im sklepik zamknęli i nie mają gdzie " kupić " płatków i mleczka dla swoich małpiątek 🐵🐒 🦍
Zajebać tam atomówkę to mało!
Zajebać tam atomówkę to mało!
wyborcy Kamali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów