Ugrzązłem w czeluściach youtuba. Oto co znalazłem:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Społeczność Sadola dziękuje Ci że się podzieliłeś z nami tym iście SADYSTYCZNYM filmikiem.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Ugrzązłem w czeluściach youtuba. Oto co znalazłem:
Wiem, wiem... to samo miałem, jak mi internet założyli.... pierwsze parę dni człowiek jest w szoku i każdym gównem, jakie znajdzie chce się dzielić mimo, ze wszyscy już to dawno widzieli....
Całkiem zdałniony filmik i z upływem czasu jak widzimy będzie tu coraz bardziej pasować. Ostatnia ostoja sadisticu to będzie dział Hard.
orzesz japierdole!!!
Cytat:
mackoxdp1
To się umyj. Chyba,że woda się nie nagrzała w stawie jeszcze to sorry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów