Nie jestem rasistą, bo rasizm to przestępstwo. A przestępstwa są dla czarnych. Jebać Frajerów. JF na 100%Masa ludzi w Polsce kibicuje zarówno Manchesterowi jak i Realowi. Wielu postronnych również chętnie skusiłoby się na obejrzenie pojedynku 2 tak wielkich firm.
Po prostu takie nadeszły czasy, że rozmawiając o dzisiejszym futbolu w Polsce, wciąż pierdolą o remisie na Wembley i polskich bohaterach, którym trzeba solidnie płacącego, zachodniego klubu, by im się chciało.
Emitowanie meczy BVB to takie sienkiewiczowskie przedstawienie "ku pokrzepieniu serc".
Swoją drogą, kto by tam w środę miał nie grać - słuchanie "Szpaka" skutecznie odstraszy mnie od telewizora.
No dobrze mówisz... na meczyk idziesz ? kurde ja z kolega chciałem (mieszkam w IRE) ale on za MU no i inny sektor a samemu mi się nie raczy tam jechać... w Marcu bylem sam w Madrycie na meczu RM-CSKA i nigdy więcej sam...
Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )
Jesteście śmieszni Panowie. Co Wam przeszkadza mecz 2 drużyn, które moim zdaniem prezentują najbardziej widowiskowy styl gry w tej edycji ligi mistrzów. Real na ten moment jest bez formy i praktycznie nie ma czego ogladac, a Manchester cóż... w lidze gra może i ciekawie, a także strzela sporo bramek, ale za to w lidze mistrzów: 9 goli w grupie trzeba sobie to jasno powieziec baaaaaaaardzo słabej(choby w porównaniu do rywali piłkarzy z dortmundu) i kompletnie(dla mnie) bezpłciowy styl gry. Dodam jeszcze, że o sile Borussi stanowi 3 Polaków, więc co w tym dziwnego, że akurat ten mecz bedzie transmitowany?
Koles Ty jestes jakich dziwny co Ty piepszysz?? A co kurwa ma to do tego ze gra tam 3 Polaków z których chyba tylko piszczek prezentuje nie drewniany poziom. Polska mentalność mamy w niemieckiej drużynie Polaków to trzeba wyolbrzymiać ich osiągnięcia i umiejętności.. rzygać już sie chce ta stronniczościa.
A co do meczu Real - ManU człowieku taki mecz zdarza się raz na 10 lat i zawsze towarzyszą mu wielkie emocje. Co z tego że Real nie był w końcówce roku w formie? Myślisz że to jest drużyna która już sie nie podniesie?? Na mecz z ManU sie zmotywuja i to dopiero będzie spektakl jak spotykaja sie dwa z najwiekszych klubów świata to motywacja skali sama sprawia że Ci zawodnicy graja lepiej. Do tego smaczek że Ronaldo będzie grał przeciwko drużynie która otworzyła mu brame do ZP. Tylko sezonowiec albo jakiś niedzielny kibic który kibicuje NIEMIECKIEJ Borussi tego nie ogarnia. To jest prawdziwy mecz top a nie jakieś spotkanie rewelacji rozgrywek.. drużyn przy których nie ma pewności czy udźwigną presję 1/8LM to już nie jest faza grupowa.
Więc to co było się nie liczy Borussia którą zlekceważyli w Madrycie i Manchesterze nie ma prawa się porównywać do starcia ManU-Real, Mou-Ferguson, Ronaldo-ManU, Mistrz Hiszpani-Mistrza Angli, Historyczni Rywale zresztą co ja będę Ci tłumaczył... jak ktoś nie ma pojęcia o piłce to wybierze Polaków.. jakbym swoją laskę słyszał...
Dla biedaków jest TVP. Cała reszta może oglądać mecze (i nie tylko) na np. weeb.tv.
Dla biedaków to są właśnie takie strony jak weeb.tv. Każdy kto chce oglądać sport w dobrej jakość uczciwie płaci za pakiety sportowe w telewizjach cyfrowych albo idzie na pubu i nie przejmuję się limitami, lagami, awariami stron, serwerów czy tym, czy dzisiaj Pan Zbyszek z Sosnowca udostępnij stream z transmisji ligi mistrzów.
Ale mecz Manchester United - Real Madryt przynajmniej będzie emocjonujący i wyrównany
A szanse BVB na pewno wygra z Szachtarem ...
Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )
Irol niestety No pamiętam jak było w Madrycie jak ruskie przyjechali.. taka stypa samemu chodzić przed i po, tak to odczułem bynajmniej ;p poszukam biletów jeszcze bo do manchesteru to taniutko by wyszło...
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...Jesteście śmieszni Panowie. Co Wam przeszkadza mecz 2 drużyn, które moim zdaniem prezentują najbardziej widowiskowy styl gry w tej edycji ligi mistrzów. Real na ten moment jest bez formy i praktycznie nie ma czego ogladac, a Manchester cóż... w lidze gra może i ciekawie, a także strzela sporo bramek, ale za to w lidze mistrzów: 9 goli w grupie trzeba sobie to jasno powieziec baaaaaaaardzo słabej(choby w porównaniu do rywali piłkarzy z dortmundu) i kompletnie(dla mnie) bezpłciowy styl gry. Dodam jeszcze, że o sile Borussi stanowi 3 Polaków, więc co w tym dziwnego, że akurat ten mecz bedzie transmitowany?
Każda osoba interesująca się Ligą Mistrzów wie, że Manchester odpuszcza w fazie grupowej Ligi Mistrzów przez co między innymi ostatnio odpadł już w fazie grupowej. Tym razem sprężyli się na tyle, żeby wygrać mecze chociażby różnicą 1 bramki. W fazie pucharowej to już zupełnie inna bajka. Wtedy dopiero zaczyna się prawdziwa walka. Real faktycznie jest obecnie w słabszej formie, ale nie oznacza to, że za dwa miesiące też będą. W lidze nie mają szans, więc będą chcieli chociaż Ligę Mistrzów wygrać. Poza tym kibiców Realu i Manchesteru jest zdecydowanie więcej w Polsce niż np. Shakhtaru... Jestem pewny, że gdyby grał Real z Barcą to wszyscy by fapowali i oczywistym wyborem byłby ten mecz. Manchester to nie jakiś amatorski klub, tylko lider i wicemistrz drugiej ligi świata oraz trzykrotny finalista Ligi Mistrzów w ostatnich latach, z czego jeden zwyciężyli. Kim przy tych klubach jest jebana Borussia i jeszcze bardziej jebany Shakhtar?! Ja tego meczu nie będę oglądać na 100%. Nie mam mokro w majtkach na widok pseudo gwiazdeczki Lewandowskiego.
Każda osoba interesująca się Ligą Mistrzów wie, że Manchester odpuszcza w fazie grupowej Ligi Mistrzów przez co między innymi ostatnio odpadł już w fazie grupowej. Tym razem sprężyli się na tyle, żeby wygrać mecze chociażby różnicą 1 bramki. W fazie pucharowej to już zupełnie inna bajka. Wtedy dopiero zaczyna się prawdziwa walka. Real faktycznie jest obecnie w słabszej formie, ale nie oznacza to, że za dwa miesiące też będą. W lidze nie mają szans, więc będą chcieli chociaż Ligę Mistrzów wygrać. Poza tym kibiców Realu i Manchesteru jest zdecydowanie więcej w Polsce niż np. Shakhtaru... Jestem pewny, że gdyby grał Real z Barcą to wszyscy by fapowali i oczywistym wyborem byłby ten mecz. Manchester to nie jakiś amatorski klub, tylko lider i wicemistrz drugiej ligi świata oraz trzykrotny finalista Ligi Mistrzów w ostatnich latach, z czego jeden zwyciężyli. Kim przy tych klubach jest jebana Borussia i jeszcze bardziej jebany Shakhtar?! Ja tego meczu nie będę oglądać na 100%. Nie mam mokro w majtkach na widok pseudo gwiazdeczki Lewandowskiego.
Coś racji masz, ale Borussi sukcesów w pucharach odmówić nie można. To też jest utytułowany klub.
Emerytowany sarenJesteście śmieszni Panowie. Co Wam przeszkadza mecz 2 drużyn, które moim zdaniem prezentują najbardziej widowiskowy styl gry w tej edycji ligi mistrzów. Real na ten moment jest bez formy i praktycznie nie ma czego ogladac, a Manchester cóż... w lidze gra może i ciekawie, a także strzela sporo bramek, ale za to w lidze mistrzów: 9 goli w grupie trzeba sobie to jasno powieziec baaaaaaaardzo słabej(choby w porównaniu do rywali piłkarzy z dortmundu) i kompletnie(dla mnie) bezpłciowy styl gry. Dodam jeszcze, że o sile Borussi stanowi 3 Polaków, więc co w tym dziwnego, że akurat ten mecz bedzie transmitowany?
Ty jesteś śmieszny i te argumenty TVP za tym meczem. Mi akurat przeszkadza bo ciągle kurwa prawie puszczali mecze Borusii,a może ja bym chciał dla odmiany obejrzeć jakąś inną drużynę? Mecz Realu i MU będzie bardziej widowiskowy. Real musi walczyć o LM bo w Lidze już chuja prawdopodobnie wygrają,to będzie dobry mecz,a dla TVP karny kutas.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów