📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja im abonament chcialem oplacac od nowego roku qrwa, niech zra gruz
To jest po prostu kurwa smieszne, co oni odpierdalaja w tej tvp. Czlowiek chce obejrzec szlagier Real-Manchester a puszczaja mu to chujostwo... Chore
Jesteście śmieszni Panowie. Co Wam przeszkadza mecz 2 drużyn, które moim zdaniem prezentują najbardziej widowiskowy styl gry w tej edycji ligi mistrzów. Real na ten moment jest bez formy i praktycznie nie ma czego ogladac, a Manchester cóż... w lidze gra może i ciekawie, a także strzela sporo bramek, ale za to w lidze mistrzów: 9 goli w grupie trzeba sobie to jasno powieziec baaaaaaaardzo słabej(choby w porównaniu do rywali piłkarzy z dortmundu) i kompletnie(dla mnie) bezpłciowy styl gry. Dodam jeszcze, że o sile Borussi stanowi 3 Polaków, więc co w tym dziwnego, że akurat ten mecz bedzie transmitowany?
@up
Zgodzę się z Tobą co do jakości gry Manchesteru w Lidze Mistrzów , ale moim zdaniem jednak mecz Real - Manchester nadal jest bardziej prestiżowy niż ten który wybrało tvp...
Zgodzę się z Tobą co do jakości gry Manchesteru w Lidze Mistrzów , ale moim zdaniem jednak mecz Real - Manchester nadal jest bardziej prestiżowy niż ten który wybrało tvp...
@bajonowsky
Jeżeli patrzymy przez aspekt wyrobionych marek, renome, popularnosc i pieniądze to zgoda, tylko, że należy pamietac iż grają piłkarze a nie wymienione przeze mnie rzeczy, a moim skromnym zdaniem na ten moment czysto piłkarsko ciekawszy będzie mecz Szachtaru z Borussią. Wystarczy spojrzec na to tak. Szachtar jak i Dortmund to drużyny, ktróe grają naprawdę ofensywnie, ciekawie technicznie a przede wszystkim z zaangażowaniem, która to cecha w tym momencie obca jest(moim zdaniem) Realowi zupełnie, a United mimo dobrej gry w lidze tego samego zaangazowania i polotu nie pokazuje w zaden sposob w lidze mistrzów.
Jeżeli patrzymy przez aspekt wyrobionych marek, renome, popularnosc i pieniądze to zgoda, tylko, że należy pamietac iż grają piłkarze a nie wymienione przeze mnie rzeczy, a moim skromnym zdaniem na ten moment czysto piłkarsko ciekawszy będzie mecz Szachtaru z Borussią. Wystarczy spojrzec na to tak. Szachtar jak i Dortmund to drużyny, ktróe grają naprawdę ofensywnie, ciekawie technicznie a przede wszystkim z zaangażowaniem, która to cecha w tym momencie obca jest(moim zdaniem) Realowi zupełnie, a United mimo dobrej gry w lidze tego samego zaangazowania i polotu nie pokazuje w zaden sposob w lidze mistrzów.
Dla biedaków jest TVP. Cała reszta może oglądać mecze (i nie tylko) na np. weeb.tv. Przelewem wychodzi od około 1zł do jakichś 60gr dziennie a dostęp jest do wielu sensownych kanałów. Jest również opcja płacenia SMSem co jednak wychodzi drożej ale nadal wydaj się być lepsze i wygodniejsze niż płacenie podatku radio-tel. za oglądanie gówna, którego się nie chce oglądać.
@down
Ahhh... typowy szaraczek, który łyka każde gówno, które mu podstawią pod nos. I potem się dziwić, że latają tacy i jarają się Gangman stylami i innym wypromowanym shitem.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
@down
Ahhh... typowy szaraczek, który łyka każde gówno, które mu podstawią pod nos. I potem się dziwić, że latają tacy i jarają się Gangman stylami i innym wypromowanym shitem.
Jebać te TVP
Idę do zajebistego pubu oglądać Real-MU na wielkim wyświetlaczu i zapłacę za parę piwek byle by kurwom złotówki nie dać
Idę do zajebistego pubu oglądać Real-MU na wielkim wyświetlaczu i zapłacę za parę piwek byle by kurwom złotówki nie dać
J0HNY napisał/a:
Jebać te TVP
+1, w lutym robię to samo, a na mecz rewanżowy na Old Trafford.
TVP robi to dla publiki, wiadomo że większa będzie skłonna oglądać mecz Borussii ze względu na grających tam polaków.
Na fazę grupową TVP pozwoliło na głosowanie w internecie, jaki mecz widzowie chcą oglądać - i faktycznie mecze Dortmundu z Realem i City zapowiadały się najciekawiej, na te głosowano. Ale gdy zaistniało ryzyko, że dziesiątki czy setki tysięcy kibiców Królewskich i United zagłosują na "swój" mecz, to TVP odwołała ankietę i narzuciła Szachtar i BVB
Eric- napisał/a:
+1, w lutym robię to samo, a na mecz rewanżowy na Old Trafford.
TVP robi to dla publiki, wiadomo że większa będzie skłonna oglądać mecz Borussii ze względu na grających tam polaków.
No dobrze mówisz... na meczyk idziesz ? kurde ja z kolega chciałem (mieszkam w IRE) ale on za MU no i inny sektor a samemu mi się nie raczy tam jechać... w Marcu bylem sam w Madrycie na meczu RM-CSKA i nigdy więcej sam...
W mojej opinii zdecydowanie lepszymi widowiskami będzie starcie Manchesteru United z Realem oraz Arsenalu z Bayernem. Nie gadajcie mi tu, że z czysto sportowego znaczenia mecz Borussi jest bardzo dobrym wyborem. TVP idzie na ręke "niedzielnym" kibicom, przez co polscy fani Realu czy MANU muszą być poszkodowani.
@proktolog24
Nic nie wiesz a pier****sz Te mecze jeszcze się nie rozegrały więc nie wiesz który będzie ciekawszy, to nie mecz jakiś klubów uzupełniających ligę mistrzów tylko mecz którego nie było od kilku lat i największy szlagier z wszystkich par 1/8 LM więc to on powinien być pokazywany a nie BVB które miało by góra jeden mecz z fazy grupowej pokazany w TV gdyby nie było tam polaków. Do bramek też się lepiej nie wypowiadaj bo MU zapewniło sobie awans najszybciej z całej stawki i 2 ostatnie mecze odpuściło, a poprzednie grało na minimum jak to zawsze z słabszymi przeciwnikami, po prostu SAF wie kiedy oszczędzać grajków by pokazali siłę zespołu w takich pojedynkach jak ten którego teraz większość nie zobaczy, i po tym jak Lewy z ekipą odpadną będą żałować.
Nic nie wiesz a pier****sz Te mecze jeszcze się nie rozegrały więc nie wiesz który będzie ciekawszy, to nie mecz jakiś klubów uzupełniających ligę mistrzów tylko mecz którego nie było od kilku lat i największy szlagier z wszystkich par 1/8 LM więc to on powinien być pokazywany a nie BVB które miało by góra jeden mecz z fazy grupowej pokazany w TV gdyby nie było tam polaków. Do bramek też się lepiej nie wypowiadaj bo MU zapewniło sobie awans najszybciej z całej stawki i 2 ostatnie mecze odpuściło, a poprzednie grało na minimum jak to zawsze z słabszymi przeciwnikami, po prostu SAF wie kiedy oszczędzać grajków by pokazali siłę zespołu w takich pojedynkach jak ten którego teraz większość nie zobaczy, i po tym jak Lewy z ekipą odpadną będą żałować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów