Do moderatora: dodaję jeszcze raz, bo któryś Szanowny moderator przeniósł do zbiorczego, a wiadomo że zbiorniki to śmierć dla posta.
Do moderatora: dodaję jeszcze raz, bo któryś Szanowny moderator przeniósł do zbiorczego, a wiadomo że zbiorniki to śmierć dla posta.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W dupie byłeś, gówno widziałeś ! Miałem przyjemność z tym panem rozmawiać. Prawda jest to, że żadna partia nie jest doskonała. Ale jest to facet który nie zmienia sie od lat. Trzyma sie tego co mówi. Mamy teraz dziure wyborczą.Poparcie PO spada widać tutaj alternatywe PiS (która moim zdaniem byłaby lepsza od PO, tak tak zlinczujcie mnie) tak wiec na przykładzie Ruchu Palikota który znalazł sie w sejmie możemy pokazać, że potrzeba czegoś nowego. Nie wskazuje tutaj na KNP ale wolałbym oddać głos na niego niż na dziadów z PO czy SLD
Oj Mikke Mikke... Ty i twoje totalitarne zapedy, koles by wyprzedal Polske szybciej od Tuska
ty chyba kurwa nie znasz definicji totalitaryzmu baranie.
Dziwne że uznajesz za dyktatora taką osobę, która chce mieć jak najmniejszą ingerencję państwa w życie obywatela jak i najmniejszą kontrolę bogacenia się owego obywatela.
moze dostane warna ale WYPIERDALAJ!
idz zaglosuj na PO albo Pisiorów a potem placz gdy ciapaci beda rozpierdalac nasz kraj ;x
Tak źle i tak nie dobrze, każdy kto dojdzie do władzy to prędzej czy później rozpierdoli tę Polskę
Skoro jużwszyscy w tym sejmie byli, wszyscy rządzili (poza Korwinem) to dlaczego nie dać mu szansy?
Bardziej udupić się tego kraju nie da!
A może on by coś wreszcie zrobił?
Chce rozjebać socjalizm który uważam za poroniony pomysł.co was jara w tym korwinie>>? przeciez to jest gbur
Kurwa w polsacie pokazali Nową Prawice?!
Nie ośmieszyli Go?!
Co to się kurwa stało?!
internauta na YT pod tym filmem /watch?v=xbUcYFoUhzY zamieścił następujący komentarz:
Solorz-Żak właściciel Polsatu jest zły na rządy PO, a wcześniej PiS-u. Więc chce zrobić im na złość i promuje Korwina-Mikke. Cicha umowa między redaktorem programu w Polsacie i pan Janusz jest zapraszany na większość dyskusji o polityce. Dawno nie było go tak dużo w Polsacie.
Czyli to tłumaczy w sumie wszystko
Radykalizm w każdej formie/osobie jest niebezpieczny i nie powinien dojść do władzy niezależnie jak mocno zgadzasz się z tezami głoszonymi przez danego radykała.
Ponieważ?
internauta na YT pod tym filmem /watch?v=xbUcYFoUhzY zamieścił następujący komentarz:
Solorz-Żak właściciel Polsatu jest zły na rządy PO, a wcześniej PiS-u. Więc chce zrobić im na złość i promuje Korwina-Mikke. Cicha umowa między redaktorem programu w Polsacie i pan Janusz jest zapraszany na większość dyskusji o polityce. Dawno nie było go tak dużo w Polsacie.
Czyli to tłumaczy w sumie wszystko
Ja pierdolę jeszcze polubię Polsat
Jego program ma wiele dziur i niedomówień szczególnie "rada" która się bierze chuj wie skąd.
Pomimo że, jest idiotą i nie ma pomysłu na Polskę zagłosuję na NP bo jak się dostaną do sejmu da to podwaliny dla tych prawdziwych partii liberalnych a nie populistycznych.
Oj Mikke Mikke... Ty i twoje totalitarne zapedy, koles by wyprzedal Polske szybciej od Tuska
Szybciej, ale za kwoty 100x wyższe niż teraz. On już dawno proponował prywatyzację na zasadzie licytacji. A nie jak teraz sprzedaż kolesiom za 2mln zakładów wartych po 100mln do tego przynoszących zyski wyższe od ceny sprzedaży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów