Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i Nie chciałem czepiać się szczegółów, jedyna osoba na którą oddałbym głos to dyrektor mojej budy, żeby się chuja z niej pozbyć
oznica pokolen tutaj nic nie ma do rzeczy dopoki do polityki nie beda sie pchali oszolomy i ludzie chcacy zrobic tutaj kariere. a jezeli tacy beda sie garneli na solony to i 100 lat minie i sie nic nie zmieni. wazne zeby do polityki szly osoby wyksztalcone i spelnione zawodowo (a takich teraz nie brakuje)
Dokładnie. A przede wszystkim ci którzy chcą coś zmienić. Bardziej mi chodziło o fakt, że obecne pokolenie które jest przy władzy jest wychowane w taki a nie inny sposób, prawdopodobnie jeszcze za komuny mieli coś do powiedzenia, więc chapanie kasy im weszło w krew.
Dobra lecę spać, jutro wam odpiszę sadole, niech wam się przyśnią azjatki z kutasami i słoikami w odbicie \m/
Tak więc jak wcześniej napisałem, ale niestety usunąłeś. Proszę weź kredki i się realizuj w ten sposób.
Pozdrawiam serdecznie
Dokładnie. A przede wszystkim ci którzy chcą coś zmienić. Bardziej mi chodziło o fakt, że obecne pokolenie które jest przy władzy jest wychowane w taki a nie inny sposób, prawdopodobnie jeszcze za komuny mieli coś do powiedzenia, więc chapanie kasy im weszło w krew.
To jest tak plytkie jak generalizujesz cala wladze do zlodzeijstwa;P
aczkolwiek rozumiem, tez mialem okres buntu i anty w swoim zyciu tylko ze mi sie skonczyl znacznie wczesniej
Dobra lecę spać, jutro wam odpiszę sadole, niech wam się przyśnią azjatki z kutasami i słoikami w odbicie \m/
od takich snow to juz mi nie bryka
Nie startowałem boli mnie tylko fakt, że jesteś tak ograniczony
i weź kurwa nie kasuj tych postów bo to nie jest forum filipinki tylko sadistic
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2010-11-22, 01:13 ]
jak pierdolisz głupoty to pozostaje mi tylko je kasować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów