Nie bądź jeleń, NIE idź na wybory!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie idź, a potem sraj 4 lata że Ci źle i niedobrze. To jest kurwa filozofia
@idź a potem sraj 4 lata że Ci źle i nie dobrze, bo niby kurwa opozycja przeszkadza, bo kurwa kryzys i brak środków etc.
Rozpierdala mnie hasło, kto nie głosował nie ma prawa narzekać, na kogo bym i tak nie zagłosował to i tak populista i oszust. Więc po chuj tracić czas, skoro można sobie piwko albo flaszeczkę wtedy jebnąć.
Rozpierdala mnie hasło, kto nie głosował nie ma prawa narzekać, na kogo bym i tak nie zagłosował to i tak populista i oszust. Więc po chuj tracić czas, skoro można sobie piwko albo flaszeczkę wtedy jebnąć.
Zgodzę się tylko co do flaszeczki, bo jak mówią Polityka, Religia i Muzyka nie sa tematem do rozmów tylko do kłótni co lepsze.
Nie ma partii idealnej ci co nie głosują bo "nie mają na kogo" to debile którzy by glosowali tylko na siebie, tak jak Tusk to zrobił . Pewnie i na Piłsudskiego byście nie glosowali bo zawsze znajdziecie w człowieku oszusta, zdrajcę narodu itp. Nowa Prawica na nią zagłosuje i tak ZAGŁOSUJĘ bo nie mam kompleksów.
@kudlaty1125 dałem Ci piwo tylko przez przypadek, bo tak na prawdę nie szanuję cię za to co napisałeś. Zwyczajnie mam w dość niskim poważaniu ludzi, którzy "nie idą bo nie mają na kogo głosować" lub w ankietach widnieją pod słupkiem "nie mam zdania".
Jestem za tym, żeby wprowadzić dotkliwe kary za niechodzenie na wybory. Jesteś Polakiem, żyjesz w tym kraju, to do kurwy nędzy masz spełnić swój patriotyczny obowiązek i wrzucić głos do urny! Chuj kogo obchodzi czy głosujesz na PiS, PO, SLD, Palikota, JKM czy zwyczajnie zepsujesz swój głos. Nie po to twój, mój i 80% użytkowników pradziadków, prababek i masa dzieciaków, ginęła za to żebyś ty teraz kurwa focha strzelał, bo ci się w kraju coś nie podoba.
Jestem za tym, żeby wprowadzić dotkliwe kary za niechodzenie na wybory. Jesteś Polakiem, żyjesz w tym kraju, to do kurwy nędzy masz spełnić swój patriotyczny obowiązek i wrzucić głos do urny! Chuj kogo obchodzi czy głosujesz na PiS, PO, SLD, Palikota, JKM czy zwyczajnie zepsujesz swój głos. Nie po to twój, mój i 80% użytkowników pradziadków, prababek i masa dzieciaków, ginęła za to żebyś ty teraz kurwa focha strzelał, bo ci się w kraju coś nie podoba.
kudlaty1125 napisał/a:
(...) Rozpierdala mnie hasło, kto nie głosował nie ma prawa narzekać (...)
Tadaaa:
SQT napisał/a:
Nie głosujesz nie masz prawa do narzekania.
@kudlaty1125
Jeżeli chcesz narzekać i nie głosować to wypierdalaj do Irlandii, Norwegii czy gdziekolwiek, gdzie każdy będzie miał na Ciebie wyjebane bo chuj ich będzie obchodziło, że sobie rady nie dajesz...
Jeżeli chcesz narzekać i nie głosować to wypierdalaj do Irlandii, Norwegii czy gdziekolwiek, gdzie każdy będzie miał na Ciebie wyjebane bo chuj ich będzie obchodziło, że sobie rady nie dajesz...
steku, racja, ale mogłeś tego słowa nie używać.
przy tym wkręcaniu żarówki - przy SLD powinno być: przeleci ci żonę, zmolestuje dziecko i ukradnie jabłko... poza tym nie wiem co robią partie pro-unijne w połówce konserwatyzmu społecznego... i co robi PO oraz PJN w ćwiartce liberalizmu gospodarczego? od kiedy podwyższanie podatków i rozrost biurokracji to liberalizm gospodarczy? widać, że ludzie zabierają się za dzierganie grafik, a pojęcia o polityce i aktualnych wydarzeniach nie mają żadnego.. ot, chyba żeby pokazać jakim to się jest alternatywnym cool gostkiem patriotą.. żenujące.......
Trzeba iść na wybory bo jak ten mały wariat znowu się dorwie do władzy to Polska się cofnie w rozwoju o 4 lata.
"Nie głosujesz - nie masz prawa do narzekania" - ale KU*WA nie ma na kogo do ch*ja!! Rozumiem, że komuś się nie chce dupy ruszyć, a potem jęczy, że jego kandydat nie wygrał. A u nas?
SLD - postkomuchy chcący dawać prawa adopcyjne pedałom
PSL - partia-widmo. Niby jest, ma stały elektorat wsi, ale w sejmie ich nie widać
PO - liberałowie podnoszący podatki, partia używająca w spotach jedynie czasu przyszłego mimo 4 lat rządzenia ("zrobimy", "zbudujemy", zamiast "zbudowaliśmy i zbudujemy jeszcze" itp.) czyli Polska paranoja
PiS - pobożna lewica z mega-niemedialnym liderem
Palikot - oszołom, pajac puszczający na posła transwestytę, walczący o "prawa" pedałów
PPP - chyba najbardziej czerwona partia startująca do wyborów
PJN - taka "Platofrma PiSu"
KNP - ich bym najchętniej wybrał, ale jestem z Warszawy, a tu ich wydymali, źle policzyli podpisy i nie startują. Kurwa.
Chyba jedyny sposób to zagłosować na gościa z najgłupszym nazwiskiem, chociaż będzie zabawniej wiadomości potem słuchać
SLD - postkomuchy chcący dawać prawa adopcyjne pedałom
PSL - partia-widmo. Niby jest, ma stały elektorat wsi, ale w sejmie ich nie widać
PO - liberałowie podnoszący podatki, partia używająca w spotach jedynie czasu przyszłego mimo 4 lat rządzenia ("zrobimy", "zbudujemy", zamiast "zbudowaliśmy i zbudujemy jeszcze" itp.) czyli Polska paranoja
PiS - pobożna lewica z mega-niemedialnym liderem
Palikot - oszołom, pajac puszczający na posła transwestytę, walczący o "prawa" pedałów
PPP - chyba najbardziej czerwona partia startująca do wyborów
PJN - taka "Platofrma PiSu"
KNP - ich bym najchętniej wybrał, ale jestem z Warszawy, a tu ich wydymali, źle policzyli podpisy i nie startują. Kurwa.
Chyba jedyny sposób to zagłosować na gościa z najgłupszym nazwiskiem, chociaż będzie zabawniej wiadomości potem słuchać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów