Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Narodowcy i wyznawcy Konfy chwalili się kiedyś, że podczas Marszu Niepodległości seks był za darmo!
Wystarczyło znaleźć drugiego kolegę i sobie nawzajem obciągnąć.
Uuuu Homokomando 😆
patrze na nia, wiek ostro po 60-ce, rece brudne- nie dziekuje
A splunął ci kiedyś Prawicowiec w twarz?
Za każdym razem mu plują, a on o więcej prosi. Taki typ.
Narodowcy i wyznawcy Konfy chwalili się kiedyś, że podczas Marszu Niepodległości seks był za darmo!
Nie Niepodległości tylko Równości, pomyliło Ci się bo nazwy podobne, ale nic się nie stało przynajmniej wiemy kim jesteś, tylko źle trafiłeś bo my w dupie mamy politykę
Mocno zjebany łeb trzeba mieć, żeby nawet tak głupawy filmik na siłę mieszać z polityką...pokaż na lalce gdzie ksiądz cię dotykał.
Przypierdalasz sie do konfy a to wy Lewackie teczowe z zukowska walicie sie z przybyszami w sloneczku, w blocie na granicy. Tfu
Konfiarze też się z nimi walą tylko jeszcze po białoruskiej stronie
Na to kurwa mówi, że za dwie dychy może włożyć i wyjąć...
Ten wkłada, ale nie wyciąga....
Na to kurwa:
- czemu nie wyciągasz???
-Bo przypomniałem sobie, że za dychę setkę kupiłem....
Koledzy Cie oszukali. Nie ma żadnego rytuału przejścia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów