Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczyło znaleźć drugiego kolegę i sobie nawzajem obciągnąć.
Chwilę minęło wraca ten chłop na co burdel mama od progu woła, co nie słyszałeś za pierwszym razem, a chłopina na to skruszony głosem, tak słyszałem i przyszedłem zapłacić 😂
Narodowcy i wyznawcy Konfy chwalili się kiedyś, że podczas Marszu Niepodległości seks był za darmo!
Chyba się załapałeś na te atrakcje bo widać, że do dziś rzewnie wspominasz.
Chyba się załapałeś na te atrakcje bo widać, że do dziś rzewnie wspominasz.
Nie moje klimaty, ale działaj młody, śmiało, może Cię do jakiejś prawicowej orgii w końcu wciągną. A jak dobrze zakombinujesz, to nawet na zakrystię do proboszcza zaproszą.
Nie moje klimaty, ale działaj młody, śmiało, może Cię do jakiejś prawicowej orgii w końcu wciągną. A jak dobrze zakombinujesz, to nawet na zakrystię do proboszcza zaproszą.
A splunął ci kiedyś Prawicowiec w twarz?
Narodowcy i wyznawcy Konfy chwalili się kiedyś, że podczas Marszu Niepodległości seks był za darmo!
Uczestnik pedoparady i jego projekcje.
Widzę, że kolega ostro działał w różnych młodzieżówkach i ma sporo doświadczeń. Dobrze znać ludzi z kontaktami
Przecież to lewactwo nosi na sztandarach hasła o dwóch facetach robiących sobie dobrze. Może w konfie się tacy znajdą, ale nie namawiają wszystkich w około do tego że to takie dobre.
Przypierdalasz sie do konfy a to wy Lewackie teczowe z zukowska walicie sie z przybyszami w sloneczku, w blocie na granicy. Tfu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów