📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jaki wlasciciel srajfona kupuje tani zamiennik skoro mozna kupic oryginal za 3 000
Zuczek napisał/a:
mozna kupic oryginal za 3 000
ja na swoim napisałem pisakiem Iphone 11pro i tez jest dobrze
Zuczek napisał/a:
Jaki wlasciciel srajfona kupuje tani zamiennik skoro mozna kupic oryginal za 3 000
O ile ten telefon nie służy jako podstawek pod gorące szklanki/kubki i nie jest na stałe podłączony do gniazdka, to bateria wytrzyma do tego okresu, gdzie za drugi akumulatorek zapłacisz max 150zł.
Widząc dobrze urządzony warsztat normalnemu człowiekowi bym uwierzył, lecz w przypadku sadola wszystko wskazuje na świadome testy materiałów pirotechnicznych.
Zuczek napisał/a:
Końcówka 2019, a dla Polaków ajfon dalej jest dobrem luksusowym...
demonox napisał/a:
Tak jak BMW w kompocie
demonox napisał/a:
Dla idiotow owszem. Dla myślących dobrem zbędnym.
W zeszłym roku masło, w tym iPhony.
kzf napisał/a:
O ile ten telefon nie służy jako podstawek pod gorące szklanki/kubki i nie jest na stałe podłączony do gniazdka, to bateria wytrzyma do tego okresu, gdzie za drugi akumulatorek zapłacisz max 150zł.
Apple nigdy nie sprzeda części za 150PLN, bo dla hipsterów w brodach byłaby to tragedia i mogliby się odwrócić od marki. Tu właśnie chodzi o to, aby kroić idiotów za to, co mogą kupić znacznie taniej u innych producentów.
Prawdopodobnie ta sama fabryka co wyprodukowała baterie dla Samsunga Galaxy Note 7
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów