Wczorajsza dentonacja bomby lotniczej z zapalnikiem chemicznym z II Wojny Światowej w Monachium
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dziadki z bloków musieli mieć powrót do przeszłości
@up: Dziadki z bloków może i miały, ja czułem się zajebiście dziwnie i nieswojo słysząc w Monachium przez szczekaczki 'Achtung, achtung'.
solteck napisał/a:
@luftwafel no oczywiście, że z tyłu był dźwig ładujący pociski do lufy
Takie wielkie pociski były po to, by niszczyć betonowe bunkry. W Warszawie nie pachniało bunkrami, więc strzelali by pokazać swoją zajebistość i żeby obniżyć morale Polaków
Taki pocisk wbijał się na kilkanaście metrów pod ziemię i wybuchał. Tworząc za sobą jaskinię...
Przy trafieniu w bardzo miękką ziemie, wbijał się na kilkadziesiąt metrów i mógł wcale nie wybuchnąć
Ta wbijał się na kilka dziesiąta metrów i od razu była gotowa studnia głębinowa szkoda , że metra takimi pociskami nie robili było by szybciej ..
Ojeju wielkie mi co, jedna bombka i tyle hałasu. Chciałbym zobaczyć nagranie tej jakości, gdy na miasta europejskie spadały setki bomb podczas nalotów dywanowych. Tylko żeby się zaraz nie znalazł jeden z drugim, który zacznie uświadamiać mnie, że wtedy nie było takich kamer z wodotryskami jak: HD, 3D, 8D, 9D, CHUJ WIE - D.
Szfaby to są debile, rozjebali taki mały ładunek mieście, kiedy Polacy kilka dni temu poradzili sobie z ładunkiem 1.5tonowym bez BUM w centrum stolicy ! Mogą czyścic buty naszym saperom ;] Piwko!
P.S. Nawet gdyby zrobili to tj Polacy, to i tak są debilami
P.S. Nawet gdyby zrobili to tj Polacy, to i tak są debilami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów