18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Trollu 2012-08-29, 21:28
salwa na cześć dziadzia Adolfa
Zgłoś
s................n 2012-08-29, 21:48
dziadki z bloków musieli mieć powrót do przeszłości
Zgłoś
casan 2012-08-29, 22:04
@up: Dziadki z bloków może i miały, ja czułem się zajebiście dziwnie i nieswojo słysząc w Monachium przez szczekaczki 'Achtung, achtung'.
Zgłoś
qlimax 2012-08-29, 22:15
Karl Gerät kal. 600 mm, dźwigami ładowali pociski nawet do 2 ton
Zgłoś
zenekpogromca 2012-08-30, 0:11
solteck napisał/a:

@luftwafel no oczywiście, że z tyłu był dźwig ładujący pociski do lufy
Takie wielkie pociski były po to, by niszczyć betonowe bunkry. W Warszawie nie pachniało bunkrami, więc strzelali by pokazać swoją zajebistość i żeby obniżyć morale Polaków
Taki pocisk wbijał się na kilkanaście metrów pod ziemię i wybuchał. Tworząc za sobą jaskinię...
Przy trafieniu w bardzo miękką ziemie, wbijał się na kilkadziesiąt metrów i mógł wcale nie wybuchnąć

Ta wbijał się na kilka dziesiąta metrów i od razu była gotowa studnia głębinowa szkoda , że metra takimi pociskami nie robili było by szybciej ..

Zgłoś
Menangroth 2012-08-30, 13:25
Ojeju wielkie mi co, jedna bombka i tyle hałasu. Chciałbym zobaczyć nagranie tej jakości, gdy na miasta europejskie spadały setki bomb podczas nalotów dywanowych. Tylko żeby się zaraz nie znalazł jeden z drugim, który zacznie uświadamiać mnie, że wtedy nie było takich kamer z wodotryskami jak: HD, 3D, 8D, 9D, CHUJ WIE - D.
Zgłoś
pumpernikiel94 2012-08-30, 14:06
Szfaby to są debile, rozjebali taki mały ładunek mieście, kiedy Polacy kilka dni temu poradzili sobie z ładunkiem 1.5tonowym bez BUM w centrum stolicy ! Mogą czyścic buty naszym saperom ;] Piwko!

P.S. Nawet gdyby zrobili to tj Polacy, to i tak są debilami
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów