Wczorajsza dentonacja bomby lotniczej z zapalnikiem chemicznym z II Wojny Światowej w Monachium
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Myślę, że tę bombę to już jakiś czas temu znaleźli. Chcieli ją zdetonować przy okazji świętowania zdobycia majstra Bundesligi przez Bayern. No ale kurna od dwóch lat nie ma jak. Cierpliwość widocznie się skończyła.
troche po wybuchu przypomina pudelka
0:34 zatrzymajcie
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ale zjebali. Mogli ją zdetonować w centrum miasta uprzednio zebrawszy tam jak najwięcej szkopów.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
rockface123 napisał/a:
troche po wybuchu przypomina pudelka
No rzeczywiście! Boże jaki on słodziutki, jak mądrze patrzy. Kochane psisko.
BongMan napisał/a:
Ale zjebali. Mogli ją zdetonować w centrum miasta uprzednio zebrawszy tam jak najwięcej szkopów.
Ciebie też przy okazji powinni tam rzucić.
Szkoda że nie zdetonowali bomby w Warszawie. Było by trochę spokojniej.
U nas znajdują niewypały kiedyś już zrzucone, a w Monachium? Pewnie wietrzyli magazyny...
SQT napisał/a:
Ciebie też przy okazji powinni tam rzucić.
Szkoda że nie zdetonowali bomby w Warszawie. Było by trochę spokojniej.
Nie zdetonowali bo Ciebie tam nie było...
że na tej samej zasadzie.
xgregor napisał/a:
250 kilogramów miała, nie to co pocisk w Warszawie 1,5 tony
oo, to moze ktos mi wytlumaczy. Wczoraj pol dnia trabili na rmfie, ze ten pocisk to pocisk mozdzierzowy. To jak oni do tego mozdzierza ladowali te 1,5 tony? Dzwigiem kierwa?
Tak dzwigiem. Za wójka Hitlera mieli rozmach skurwysyny
@luftwafel no oczywiście, że z tyłu był dźwig ładujący pociski do lufy
Takie wielkie pociski były po to, by niszczyć betonowe bunkry. W Warszawie nie pachniało bunkrami, więc strzelali by pokazać swoją zajebistość i żeby obniżyć morale Polaków
Taki pocisk wbijał się na kilkanaście metrów pod ziemię i wybuchał. Tworząc za sobą jaskinię...
Przy trafieniu w bardzo miękką ziemie, wbijał się na kilkadziesiąt metrów i mógł wcale nie wybuchnąć
Takie wielkie pociski były po to, by niszczyć betonowe bunkry. W Warszawie nie pachniało bunkrami, więc strzelali by pokazać swoją zajebistość i żeby obniżyć morale Polaków
Taki pocisk wbijał się na kilkanaście metrów pod ziemię i wybuchał. Tworząc za sobą jaskinię...
Przy trafieniu w bardzo miękką ziemie, wbijał się na kilkadziesiąt metrów i mógł wcale nie wybuchnąć
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów