podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola19 dni przed inauguracją Trumpa, który do rządu wprowadza Elona Muska z obietnicą wyczyszczenia mafii urzędniczej, ktoś podjeżdża teslą pod samo wejście hotelu Trumpa z ładunkiem wybuchowym i fajerwerkami w bagażniku. Musi to być przypadek...
Te elektryki to może nie przyszłość motoryzacji ale na pewno przyszłość SADOLA.
Czekam na pierwsze wideo jak z taką prędkością rozleci się autobus, zwany dalej grill-busem.
Kierowca trup, 7 osób rannych
Mafię urzędniczą? mówisz o różnych organach prawnych które jeszcze kontrolowały bezprawie takich bogaczy jak trump i musk? Oni chcą zrobić porządki żeby mogli jeszcze więcej zarabiać. Ale biorąc pod uwagę że trump jest raczej idiotą to musk go wykorzysta i tyle
Przecież tam został użyty ładunek wybuchowy i podobnie wyglądałoby to gdyby użyto każdego innego samochodu. Serio jesteś na tyle tępy żeby sądzić że w taki sposób dochodzi do ucieczki termicznej w ogniwach li-ion?
Zadziwia mnie to jak szybko ludzie zapominają jacy "fajni i uczciwi" są bogaci kiedy tylko zaczynają pchać swoje ryje do polityki. Nagle z tyranów wyzyskujących biedniejszych od siebie stają się tymi fajnymi bogatymi ziomkami którzy w końcu zrobią porządek z politykami.
Przecież tam został użyty ładunek wybuchowy i podobnie wyglądałoby to gdyby użyto każdego innego samochodu. Serio jesteś na tyle tępy żeby sądzić że w taki sposób dochodzi do ucieczki termicznej w ogniwach li-ion?
Zadziwia mnie to jak szybko ludzie zapominają jacy "fajni i uczciwi" są bogaci kiedy tylko zaczynają pchać swoje ryje do polityki. Nagle z tyranów wyzyskujących biedniejszych od siebie stają się tymi fajnymi bogatymi ziomkami którzy w końcu zrobią porządek z politykami.
Dobrze że za rządów Bidena było równo i uczciwie.
powiadasz, że po wybuchu ładunku wszystkie szyby dookoła były całe?
jakiś czas temu zrobiłem eksperyment ze zużytą baterią od iphona. zdziwiłbyś się jak nagłe jest p🤬lnięcie i ile ognia wyzwala!