📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po tym wybuchu pewnie wyglądał jak ten z "Kevin sam w Nowym Jorku"
Apollon napisał/a:
dobrze że o tym nie wiedzą producenci aut montujący fabrycznie lpg do swoich aut ja mam takich znajomych, co uważają że jeżdżenie na lpg to hańba i wprost kiedyś przyznali że uważają tak dlatego że ich denerwuje że lpg-owcy tankują po 2.50 zl/litr a oni muszą po 5 zlNawet dobre zapalniczki są na benzynę...
Pewno się ruskiemu spirolem odbiło jak fajkę palił
Łooo kurwa, cóż ze efekty, aż gaz poczułem, zaraz zaraz a może to u mnie w kuchni?
Nie wiem jak u kacapów, ale u nas(a przynajmniej tam gdzie ja robie przeglądy) goście zaglądają do bagażnika, odkrecają dekiel butli i sprawdzają czy gaz nie spierdala spod wielozaworu. To samo w komorze silnika, sprawdzają czy z reduktora czy przewodów nie leci.
A druga sprawa: jak dbasz tak masz. Proste. Tutaj widać że gość dbał dość wybuchowo :]
Nie wiem jak u kacapów, ale u nas(a przynajmniej tam gdzie ja robie przeglądy) goście zaglądają do bagażnika, odkrecają dekiel butli i sprawdzają czy gaz nie spierdala spod wielozaworu. To samo w komorze silnika, sprawdzają czy z reduktora czy przewodów nie leci.
A druga sprawa: jak dbasz tak masz. Proste. Tutaj widać że gość dbał dość wybuchowo :]
Corey_09 napisał/a:
Spierdziałeś sięŁooo kurwa, cóż ze efekty, aż gaz poczułem, zaraz zaraz a może to u mnie w kuchni?
mogło mu bębenki rozerwać. Ale też mogło i nie rozerwać. dawno nie ruchałem;/
kothletino napisał/a:
"po prawo" jest używane na wsi, więc nie wiem w jakim ty Lublinie byłeś.
Ja w Lublinie to nawet jestem, a ty na wsi chyba rzadko...
Kryn3k napisał/a:
Ja w Lublinie to nawet jestem, a ty na wsi chyba rzadko...
Lublin to nie tylko bazar i targowiska.
Łada za niedługo będzie tak legendarna jak Yeti czy Potwór z Loch Ness.
To był bardziej wybuch Ładu w Gazie...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów