📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kucma19 napisał/a:
w tej co jak się jedzie z Radomia do Lublina to po prawo.kto tak mowi? po prawo? w ktorej szkole tego ucza?
Po prawo i po lewo mówi Tytus w Testosteronie gdy objaśnia drogę do kibla. Więc odpierdolcie się od tego zwrotu
Kryn3k napisał/a:
Ty z Lublina jesteś? Czy gdzieś jeszcze w Polsce jest "po prawo", a nie po prawej ?
Ja się spotkałem z tym w Oświęcimiu i się zastanawiałem czy to dialekt czy archaiczny język polski....
carter74621 napisał/a:
Ja się spotkałem z tym w Oświęcimiu i się zastanawiałem czy to dialekt czy archaiczny język polski....
dialekt wsiowozadupiowy
Takie zdziwienie jakby żaden w samochodzie nie palił fajek zza wschodniej granicy. Nie widzę sensacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów