📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że na tej złodziejskiej, Wiejskiej tak nie jebło! Teraz trzeba organizować 100 Tupolewów, żeby to całe złodziejskie barachło wyjebać z Polski
Mała prośba. Jak już przycinacie film to starajcie się przyciąć tak, żeby jebnięcie było maks w kilka sekund. Filmik trwa 1:50 a jebnięcie w 1:20. Dobrze, że całej dobry z monitoringu nie udostępniłeś a w 23 godzinie wybuch.
No, ale pierdolnięcie srogie trzeba przyznać. Niemal takie jak na imprezie u Hitlera przy kawałku bonkers.
No, ale pierdolnięcie srogie trzeba przyznać. Niemal takie jak na imprezie u Hitlera przy kawałku bonkers.
Tomaszu napisał/a:
Mała prośba. Jak już przycinacie film to starajcie się przyciąć tak, żeby jebnięcie było maks w kilka sekund. Filmik trwa 1:50 a jebnięcie w 1:20. Dobrze, że całej dobry z monitoringu nie udostępniłeś a w 23 godzinie wybuch.
wykańczałem biuro naprzeciwko niedawno, dopiero co umeblowane a szyby poszły w chuj
butla srutla jebła to był metan z kibla kolo sobie jarał i jebło to dlatego tyle srajtasmy latało strefa zero sracz.
Wiecie że od listopada to chyba już 4 wybuch gazu o jakim ostatnio słyszałem. Mają rozmach skurwysyny
Sekunde przed wycuchem do drzwi zbliżała się jakaś osoba od prawej, jaka szkoda, że niejebło z 5 sec później
Jakby powiedzieć ,że to atrapa domu na poligonie jądrowym a wybuch spowodowała mała głowica podkilotonowa(np davy crockett)to pewnie trochę osób by się nabrało.
Z takiej nudy też bym jebnął.
Nie macie tam śniegu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów