📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekałem na ten wybuch... Dopiero po połowie filmu zauważyłem rękę.
Amputować przy samej dupie, normy przy bawełnie i tak już nie wyrobi. A do kolegow "cipka się ostala" w czarne nie wpycham. Nawet za kasę.
Gdyby małpa nie rzucała to by rękę całą miała
Można powiedzieć że po wybuchu granatu z gazem rękę ma w opłakanym stanie
Gdzie ten granat i ten wybuch? Kurdeeeeeee
Wasze komentarze są ohydne i wyjątkowo bezmyślne. Ta kobieta tyle samo znaczy co wasze siostry i rodziny.
To że nie jest z wami spokrewniona, to nie znaczy że nie macie jej współczuć i to was nie upoważnia do pisania głupich komentarzy.
To że nie jest z wami spokrewniona, to nie znaczy że nie macie jej współczuć i to was nie upoważnia do pisania głupich komentarzy.
marinis napisał/a:
Wasze komentarze są ohydne i wyjątkowo bezmyślne. Ta kobieta tyle samo znaczy co wasze siostry i rodziny.
niestety to sadol, 90% ludzi tutaj to piwniczaki po trzydziestce którzy wszystko i wszystkich mają w dupie
NIe powinna tak siedzieć, w kurzu przy drodze, bo sobie to zakazi, A skoro nie krwawi, to warto by to zebrac jakoś do kupy i chociaz zabandarzować. Nikt jej nie udzielił jakiejkolwiek pomocy.
Kurde szkoda, nawet ładna jak na murzynkę
ten gaz lzwaiacy dosc skuteczny - pani troche placze...
AbelardG napisał/a:
A mogła jeszcze długo służyć, jako mięso ruchalne
Będzie trzepać teraz lewą ręką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów