Kilka lat temu zajerestrowana sytuacja miałą miejsce na Ukrainie.
Kilka lat temu zajerestrowana sytuacja miałą miejsce na Ukrainie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy widać wrzucić cokolwiek, z dopiskiem Ukraina i jak robactwo spod kamieni wyłażą ruskie trolle i ich historycznie spierdoleni pomagierzy, z hasłem Wołyń kurwa, Wołyń!
Kriski, dlaczego pod każdym postem w którym mowa o widlarzach lub o upadlinie jesteś ty i kąsasz ? Przyznaj się ,jesteś potomkiem tych co w bydlęcych wagonach w 1947 po Polsce rozwieziono co by widlarzy z UPA nie dokarmiali . Nienawiść do wszystkiego co polskie masz w genach siuraku.
Powiedz to 2 milionom zamordowanym Irakijczykom, pomordowanym Syryjczykom, Libijczykom, Tunazyjczykom, Afgańczykom, Wietnamcom albo ponad 100 tysiącom zamordowanych cywili w Jugosławii lub 20 tysiącom zamordowanych cywili w Doniecku i Ługańsku banderowski bękarcie.
Szykuj się.
W przyszłym roku ty pojedziesz na upadlinę bronić pobratymców z Nowej Jerozolimy
A jaka będzie przyszłość Ukrainy?
Taka:
ruski ćwoku zrozum, że milion razy lepiej mieć za sąsiada Araba , Żyda, czy murzyna niż ruska powinno się was otoczyć płotem i oglądać jak małpy w zoo
Albo jak my upadlińskich
Do was do rosji nikt się nie pcha nawet, gdyby mu zapłacili ty ruski podludziu.
Kriski, dlaczego pod każdym postem w którym mowa o widlarzach lub o upadlinie jesteś ty i kąsasz ? Przyznaj się ,jesteś potomkiem tych co w bydlęcych wagonach w 1947 po Polsce rozwieziono co by widlarzy z UPA nie dokarmiali . Nienawiść do wszystkiego co polskie masz w genach siuraku.
Nie, nie jestem, mam nazwisko pisane z Słowacka więc, możesz się czepiać że potomek tych co to z naziolami Polskę atakowali. Robię z Ukraińcami interesy i wiem że to w przeciwieństwie do sebiksów pseudopatriotów z Radomia i Sosnowca, dobrzy ludzie.
O, kolejny kacap drze tępą mordę. Idź wyliż dupę Putinowi
A, w przyszłym roku pojadę, ale po to, żeby was przeganiać za linię Wołgi
Wszyscy wyjedźcie, bardzo proszę. Bez upadlińskich dekowników i debili, którzy ich głąskają po główkach, ten kraj natychmiast stanie się lepszym miejscem. Ukry to takie same skorumpowane, sprzedajne i zakłamane posowieckie spierdoliny jak ruskie - tyle tylko, że obecnie środków do czynienia zła mają mniej, a ci w wieku poborowym, którzy siedzą u nas, jak na razie siedzą cicho, bo boją się ewentualnej deportacji do kraju.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów