Kilka lat temu zajerestrowana sytuacja miałą miejsce na Ukrainie.
Kilka lat temu zajerestrowana sytuacja miałą miejsce na Ukrainie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruskie szambo wybiło, tak jak u nas na sadolou
Dokładnie. ty, kurski i ruSSki darek jesteście najlepszym przykładem.
- Gówno!
Parafraza każdego państwa w którym CIA wprowadza "drmokrację".
Tak, ruski trolu, na pewno. Lepiej by mieli jakby wpuścili kacapskich morderców.
Tak, ruski trolu, na pewno. Lepiej by mieli jakby wpuścili kacapskich morderców.
Powiedz to 2 milionom zamordowanym Irakijczykom, pomordowanym Syryjczykom, Libijczykom, Tunazyjczykom, Afgańczykom, Wietnamcom albo ponad 100 tysiącom zamordowanych cywili w Jugosławii lub 20 tysiącom zamordowanych cywili w Doniecku i Ługańsku banderowski bękarcie.
Szykuj się.
W przyszłym roku ty pojedziesz na upadlinę bronić pobratymców z Nowej Jerozolimy
A jaka będzie przyszłość Ukrainy?
Taka:
Powiedz to 2 milionom zamordowanym Irakijczykom, pomordowanym Syryjczykom, Libijczykom, Tunazyjczykom, Afgańczykom, Wietnamcom albo ponad 100 tysiącom zamordowanych cywili w Jugosławii lub 20 tysiącom zamordowanych cywili w Doniecku i Ługańsku banderowski bękarcie.
Szykuj się.
W przyszłym roku ty pojedziesz na upadlinę bronić pobratymców z Nowej Jerozolimy
A jaka będzie przyszłość Ukrainy?
Taka:
Przyszłość Ukrainy będzie taka że jak wygrają wojnę to pójdą drogą Polski i innych byłych demoludów, jak przegrają to po wcieleniu zdolnych do czerwonej armii za kilka lat ruszą "odbudowywać'' zsrr. I będziecie mieli swoją wielką rosję, z wszystkimi jej ułomnościami.
Powiedz to 2 milionom zamordowanym Irakijczykom, pomordowanym Syryjczykom, Libijczykom, Tunazyjczykom, Afgańczykom, Wietnamcom albo ponad 100 tysiącom zamordowanych cywili w Jugosławii lub 20 tysiącom zamordowanych cywili w Doniecku i Ługańsku banderowski bękarcie. Szykuj się.
W przyszłym roku ty pojedziesz na upadlinę bronić pobratymców z Nowej Jerozolimy A jaka będzie przyszłość Ukrainy? Taka:
O, kolejny kacap drze tępą mordę. Idź wyliż dupę Putinowi
A, w przyszłym roku pojadę, ale po to, żeby was przeganiać za linię Wołgi
Wypłynęła esencja tego państwa.
MIałem skomentować co napisałeś, ale juz sie przedstawiles w nicku.
Esencja żałosności ...
Wystarczy widać wrzucić cokolwiek, z dopiskiem Ukraina i jak robactwo spod kamieni wyłażą ruskie trolle i ich historycznie spierdoleni pomagierzy, z hasłem Wołyń kurwa, Wołyń!
Jesteś pierwszy który wspomniał o Wołyniu banderowski bękarcie .Kolejny post w którym pada słowo upadlina i ze swymi banderowskimi ciągotami wyskakuje Kriski xd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów