Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dresik adidasa zamienił się w Venoma.
Gdyby miał jeansy, bawełniane, prawdziwe to nie wyparowałyby w 2 sekundy.
U nas dodaje się nawaniacz, a u nich tego może nie być, sam gaz jest bezwonny dlatego mógł nie czuć gazu.
Oni też dodają i jest to regulowane przepisami. Natomiast ponieważ są bardziej ogarnięci to domyślam się, że wielu Chińczyków sama trudni się produkcją i dystrybucją własnego gazu, do którego może już niekoniecznie dodają.
Jak można mieć taki syf w kuchni...
Nie zamierzam skośnej małpy bronić, ani koledze ubliżać, ale gdzie Ty tam syf widzisz na nagraniu o tak niskiej jakości? Jak na kraj, gdzie żre się patykami siedząc po turecku na klepisku w chatce z trawy, to wręcz powiedziałbym, że ta kuchnia to ichni restauracyjny standard! Blat i półki z nierdzewki. Półprodukty nie stoją na podłodze. Nawet w kubełku worek założony! W niejednej kebebudzie u nas bywa gorzej!
czyste, górskie powietrze, na tę anomalię na pewno zwróciliby uwagę
złoto xD
[ Dodano 2024-11-04, 04:41 ]
Jak na kraj, gdzie żre się patykami siedząc po turecku na klepisku w chatce z trawy, to wręcz powiedziałbym, że ta kuchnia to ichni restauracyjny standard!
też mnie to uderzyło, a nawet mną wstrząsnęło. xD
faktycznie, tam całkiem schludnie, choć nie nasrane.
U nich jebie siarkowodorem z szamb, rynsztoków i rzek na codzień, więc węch mu się po prostu przytępił. Może dla odmiany powinni dodawać do gazu czyste, górskie powietrze, na tę anomalię na pewno zwróciliby uwagę.
To rozwiązanie ma pewną wadę: gaz+czyste górskie powietrze=kabum
U nich jebie siarkowodorem z szamb, rynsztoków i rzek na codzień, więc węch mu się po prostu przytępił. Może dla odmiany powinni dodawać do gazu czyste, górskie powietrze, na tę anomalię na pewno zwróciliby uwagę.
To akurat prawda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów