Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co oni maja z deklem ze gowna, padliny i gazu nie czuć, kazdy by spier....lal albo wyniosl butle....
Duczki1234 napisał/a:
Następnym razem kupi elektryczna
Dobry pomysł. Kamerka i koleś przeżyli, więc dla odmiany zobaczymy jak go prąd p🤬lnie

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Duczki a świadomy jesteś że to nie kuchenka wybucha tylko gaz?
U nas dodaje się nawaniacz, a u nich tego może nie być, sam gaz jest bezwonny dlatego mógł nie czuć gazu.
KajkoKokosz napisał/a:
U nas dodaje się nawaniacz, a u nich tego może nie być, sam gaz jest bezwonny dlatego mógł nie czuć gazu.
U nich jebie siarkowodorem z szamb, rynsztoków i rzek na codzień, więc węch mu się po prostu przytępił. Może dla odmiany powinni dodawać do gazu czyste, górskie powietrze, na tę anomalię na pewno zwróciliby uwagę.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Bardzo dobry ziomeczek, przyszedł na koniec po akcji się pokazać, Wypas
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie