Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
A masz, niech strace, postawię ci piwo (ale bez soku) bo jak na kobitę to nawet dobrze gadasz.
Wydaje mi się, że ludzie naprawdę przestali używać mózgu i myśleć o tym, co robią, ba. Mogłabym nawet rzec, że polowa społeczeństwa po 2000 roku jest jakaś ułomna i spowolniona umysłowo. Co się stało? Przecież takie logiczne rzeczy powinien każdy człowiek znać…
widzisz w szkole uczą dzieciaków mnóstwo bzdur, teorii, wzorów, ale ta wiedza w większości się do niczego nie przydaje, kończą szkołę i nie potrafią załatwić prostych spraw w urzędzie, samodzielnie naprawić roweru czy ogarnąć tematu że metan może powstać z gnicia materiałów organicznych i gromadzić się w rurach kanalizacyjnych a wystarczy już 5% aby stworzyć mieszaninę wybuchową, do tego wiedza z tictioków, instagrama i od takich autorytetów jak fitlovers (coronavirus ginie w 27c a wiec pij letnią wodę aby go zwalczyć czy jakoś tak było) i mamy stado debili zamiast zdrowego społeczeństwa, do tego te pseudoprofesory i pseudodoktory (mam mało który ma ten tytuł w rzeczywistości) już od szkoły podstawowej wpajają tym idiotom lewicową ideologię i brednie że każdy jest równy i ma równe szanse w życiu, mimo że to pierdolenie nie ma żadnego pokrycia w życiu
To celowa robota!Świat ma się zwijać nie rozwijać!Krecią robotę w tym celu robią media!Bardzo wydajnie wytrawiają z mózgu ludzkie mózgoczaszki!Są bardzo wydajne i skuteczne!Co do petard-"serce roście" patrząc na takie "wypadki przy odpalaniu,bo........
Wydaje ci się. Kiedyś nie było kamer w telefonach, a wcześniej nawet internetu. Nie dało się nagrać debilnych akcji ani opublikować.
Co on w tych wiadrach niesie ?
Paliwo rakietowe, z którego wydziela się metan.
Co on w tych wiadrach niesie ?
Paliwo rakietowe, z którego wydziela się metan.
nie wygląda na inżyniera. Pewnie gutter oil
A tu masz rację niezależne źródła podają że po 2000 roku z powodu ogólnodostępnego internetu iloraz inteligencji młodym ludziom spada średnio 3 procent co 7 lat i w dorosłym życiu niektóre jednostki mają spadki nawet ponad 10 procent do ich rodziców czy dziadkow, i to się pogłębia ,bo Internet nie rozwija pracy mózgu ani. Nie zmusza do jego ćwiczenia, taki naukowy bełkot można znaleźć w sieci na zagranicznych portalach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów