18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Juzwa 2020-01-31, 14:32
Słabo. Ubranka mu nie zdjęło.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
mesjans 2020-01-31, 15:06 16
Przez te filmiki z wybuchającymi oponami miałem ostatnio stracha na Orlenie pompując opony w aucie. Pompuje i myślę co by było gdyby teraz jebła a tu z tyłu TIR po klaksonie dał aż się wywróciłem. Tętno miałem zawałowe.
Zgłoś
woytasw 2020-01-31, 15:33
Ktoś pierdnął w oponkę
Zgłoś
b................3 2020-01-31, 18:53 2
mesjans napisał/a:

Przez te filmiki z wybuchającymi oponami miałem ostatnio stracha na Orlenie pompując opony w aucie. Pompuje i myślę co by było gdyby teraz jebła a tu z tyłu TIR po klaksonie dał aż się wywróciłem. Tętno miałem zawałowe.

Ja przez te filmiki zawsze gdy przechodzę obok ciężarówki mam myśl "a co by było gdyby np teraz jebło"

Co do filmiku, to jestem w szoku, że on się jeszcze rusza.
Zgłoś
shoe5maker 2020-01-31, 21:07 3
mesjans napisał/a:

Wybuch opony w aucie nie zrobi ci takiej krzywdy jak jebane pierścienie na składanych felgach.
Zgłoś
zerwikaptur 2020-01-31, 21:31
Ze chłopa nie zabiło !
Zgłoś
Reyser 2020-01-31, 23:21
Kamaz piekny widok
Zgłoś
os79 2020-02-01, 6:56
"wytrzymałość maksymalna" napisał idiota
Zgłoś
artur04c 2020-02-01, 17:20
Koła zabezpieczanie pierścieniami właśnie tak potrafią wyskoczyć. Nie jednej osobie łeb rozerwało przez te pierścienie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów