Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem sprawdzasz ile zębów ci zostało i nagle uświadamiasz sobie, że budyń to twoje ulubione danie
Piwo dla kamerzysty za opanowanie!
Cała ekipa wiedziała co chcą zrobić kamerzysta też.
Sprawa jest prosta, to idioci, gdzie opona bezdętkowa na felge z pierścieniami ? Jak tam dętka powinna iść, a jak jest dętka to nie trzeba nakladac opony na strzała
jak się nie znasz to po co głupoty piszesz? nie zawsze jest dętkowa, teraz praktycznie wszystko bez a stosuję się tylko kiedy jest taka potrzeba. Bezdętkowe wygodniejesze. Może w swoim samochodzie masz dętki bo zatrzymałeś się w czasach prl-u. Summa summarum po prostu nie odzywaj się i nie pierdol głupot
jak się nie znasz to po co głupoty piszesz? nie zawsze jest dętkowa, teraz praktycznie wszystko bez a stosuję się tylko kiedy jest taka potrzeba. Bezdętkowe wygodniejesze. Może w swoim samochodzie masz dętki bo zatrzymałeś się w czasach prl-u. Summa summarum po prostu nie odzywaj się i nie pierdol głupot
Odejdz od kompa, wyjdz z domu, znajdz prace bo pierdolisz głupoty i nie masz wyobraźni ani pojęcia o tym świecie
Odejdz od kompa, wyjdz z domu, znajdz prace bo pierdolisz głupoty i nie masz wyobraźni ani pojęcia o tym świecie
Nie chcę sie wtrącać ale kolega wyżej ma rację, bardzo rzadko spotykam w robocie koła z dętkami, z jakichś starych maszyn ewentualnie pojazdów typu Star, Tatra itp. Ogólnie zasada jest taka że dętki montujemy w kołach nieprzystosowanych do tego tylko wtedy kiedy jest jakas nieszczelność a komuś szkoda kasy na nowa opone. Tu na filmie mamy koła bezdętkowe ale szczerze nie wiem czemu to tak jebło
jak ktoś wie to niech sie wypowie bo jestem ciekaw
Kurde ale jakość
Musieli mieć jakiś lepszy kalkulator, pewnie taki z funkcją sinus i cosinus
Sprawa jest prosta, to idioci, gdzie opona bezdętkowa na felge z pierścieniami ? Jak tam dętka powinna iść, a jak jest dętka to nie trzeba nakladac opony na strzała
Jakoś to obeszli i pierścieniowe mogą być bezdętkowe. Technika idzie do przodu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów