📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czekam na ekspertow, od bomb atomowych. .
pewnie na ukrainie
Na ukrainie po Polsku? To jest jakiś poligon w kraju debilu.
Prawy dolny róg... zaczynam się zastanawiać czy ta nazwa oznacza, że na filmie są debile czy, że filmiki oglądają debile...
Prawy dolny róg... zaczynam się zastanawiać czy ta nazwa oznacza, że na filmie są debile czy, że filmiki oglądają debile...
jakos mi na takich filmikach brakuje tego allah akbar :|
Ładunek wydłużony – materiał wybuchowy uformowany w elastyczny "wąż", przeznaczony do wykonywania przejść w zaporach minowych. Ma średnicę kilku lub kilkunastu centymetrów i długość kilkudziesięciu metrów.
Ładunek wydłużony może być wykonany w całości z elastycznego materiału wybuchowego lub w formie połączonych segmentów. Do umieszczenia ładunku na polu minowym używa się silników rakietowych, może być też położony za pomocą śmigłowca lub czołgu.
Wybuch ładunku wydłużonego powoduje detonację ukrytych min i powstanie przejścia o szerokości kilku metrów
Ładunek wydłużony może być wykonany w całości z elastycznego materiału wybuchowego lub w formie połączonych segmentów. Do umieszczenia ładunku na polu minowym używa się silników rakietowych, może być też położony za pomocą śmigłowca lub czołgu.
Wybuch ładunku wydłużonego powoduje detonację ukrytych min i powstanie przejścia o szerokości kilku metrów
Klasyczne włwd 500 kg plastyku jebud ba dum
I bez allahakbar an końcu...
Ciekawe co to było. Ktoś z was wie co to za broń i gdzie ten poligon?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów