📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chapter 3: Jeff shows how not to be seen in the forest
Napewno ktoś by kurwa kręcił spacer po lesie, aż tu nagle mina ! Napewno ktoś przypadkowo znalazłby kamerę, zajebał do domu, obejrzał film, znalazł ten kawałek z miną i wstawił do internetu. Na pewno ! To żaden fejk. Co wy pierdolicie ?
@up wszyscy i tak żadnego piwa nie będzie za tak chujowe komcie.
fake nie fake nie ważne.
Posłuchajcie te plaśnięcia mięska na polankę
ok powiecie że to jakieś gówno opada ziemia czy coś ale dajcie się ponieść wyobraźni... tu udko tam łopatka...
Posłuchajcie te plaśnięcia mięska na polankę
ok powiecie że to jakieś gówno opada ziemia czy coś ale dajcie się ponieść wyobraźni... tu udko tam łopatka...
Dobra....dobra..już wam mówię co i jak..... niestety..było by pięknie...i by nikt się nie kapnął ze to fejk..ale..natura nam to zdradziła
Patrzymy od lewej strony na drugie drzewo to wyższe od Świerku i sobie ciągle przewijamy 1sec przed wybuchem aż do wybuchu i wła la...
Od samego początku gdy obejrzałem filmik coś mi nie pasowało
I dna napinaczy - nie kurwa..to nie jest fala uderzeniowa
Patrzymy od lewej strony na drugie drzewo to wyższe od Świerku i sobie ciągle przewijamy 1sec przed wybuchem aż do wybuchu i wła la...
Od samego początku gdy obejrzałem filmik coś mi nie pasowało
I dna napinaczy - nie kurwa..to nie jest fala uderzeniowa
ale nawet jeśli to fejk to dobry
Kolejny sposób na zrobienie smoleńskiej mgły.
taaaak ktos przez przypadek zostawil kamere w lesie przypadkowo w strone miny ktora czekala na przypadkowego przechodnia ktory przypadkowo wpie*doli sie na mine
no ku*wa...
no ku*wa...
fake, nie fake pisząc, że wybucha pod kimś mina narażasz się na skasowanie tematu bo takich rzeczy nie ma już nawet na hardzie...
Ja nie wiem co wy się o jakieś drzewa przypierdalacie ? Jak dla mnie wybuch jest całkowicie naturalny. Fajnie komuś to wyszło.
Ostatnio też był film z typami co jakąś bombe podpalali i ich niby rozwaliło, jacyś idioci nie mają zajęcia to kręcą takie gówna i wrzucają na neta, fapując do ilości zebranych piw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów