Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Ąpisław 2009-09-07, 22:56 6
Zgłoś
VAN 2009-09-08, 17:49
jaszczomp maltański, nie na darmo masz ostrzeżenia ... Żydzie
Zgłoś
Człapi 2009-09-08, 18:00 2
Zydzie arabie cyklisto- samo zło- ale nevermind
znowu reklama a zero śmiesznosći i czaarnego humoru
Zgłoś
Ąpisław 2009-09-08, 21:05
VAN napisał/a:

jaszczomp maltański, nie na darmo masz ostrzeżenia ... Żydzie

Warto, aby móc podziwiać Twoja intelektualną bezradność i niemoc
Zgłoś
VAN 2009-09-08, 21:52
jaszczomp maltański napisał/a:

Twoja intelektualną bezradność i niemoc

Próbujesz zadziwić nas twoja inteligentną wypowiedzią która za czerpałaś na podwórku , albo postanowiłaś sobie pomyśleć ( " ale bo nie , zaskoczę ich chociaż raz napiszę coś w miarę inteligentnego ") czy nie tak to wyglądało ? Mogę się założyć , że tak ... Bujaj się za słaba jesteś

bezradność

1 słowo które tu totalnie nie pasuje do niczego ...

niemoc

2 słowo które tu totalnie nie pasuje do niczego ...

Twój wyraz twarzy , który miałes w czasie pisania bez sensownego posta

Wniosek - Żle dobierasz słowa - i nie potrafisz ich wykorzystać.

Cytat:

Wystawiono 1 piw(a):
~jaszczomp maltański

Wystawiłeś mu piwo , bo niby ci pomógł ? Pytanie ale w czym ? Komentarzem do mojego 1 postu ? Boże ... Jesteś B........ ( Domyśl się ) wszystko na ten temat

Twoje posty na mój temat mnie totalnie nie obchodzą ...

czlapi, Reklama ? Nie pracuje dla nich , a reklama bo reklama "zdjęciem" to ci innego
Zgłoś
Ąpisław 2009-09-08, 22:20
VAN napisał/a:

za czerpałaś

"zaczerpnęłaś" - jeżeli już - miałeś tyle czasu aby sprawdzić w googlach poprawną wersję, nim zabrałeś się do zmiany mojej płci.

VAN napisał/a:

bez sensownego [...]

- poprawna forma to "bezsensownego"

VAN napisał/a:

Wystawiłeś mu piwo , bo niby ci pomógł ?

Nie. Dowcipnie skomentował Twoją wypowiedź.

Któż by pomyślał, że puentą mojego posta będą Twoje własne słowa:

VAN napisał/a:

Wniosek - Źle dobierasz słowa - i nie potrafisz ich wykorzystać.

Zgłoś
rzeszoviak 2009-09-09, 15:59 3
VAN większość Twoich wstawek jest chujowa, bądź mężczyzną i pogódź się z tym:) albo nie wrzucaj
Zgłoś
VAN 2009-09-09, 18:35
rzeszoviak, Dziwne , że od kąt tu jestem to się innym podoba ( piwa nie biorą się same z siebie ) gdzie ty w 1 rok tyle nie dostanie ... Zresztą mało ważne , trzymaj się .

jaszczomp maltański, poczęłaś najgorszą droga jaką mogłaś wybrać = wypominanie komuś błędów ortograficznych ... Nie skomentuję . Zajmij się pchaniem karuzeli i pokaż coś śmiesznego ...

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2009-09-09, 18:40 ]
"od kąt"
Zgłoś
SnickerS 2009-09-09, 18:50
VAN napisał/a:

rzeszoviak, Dziwne , że od kąt tu jestem to się innym podoba ( piwa nie biorą się same z siebie ) gdzie ty w 1 rok tyle nie dostanie ... Zresztą mało ważne , trzymaj się .

jaszczomp maltański, poczęłaś najgorszą droga jaką mogłaś wybrać = wypominanie komuś błędów ortograficznych ... Nie skomentuję . Zajmij się pchaniem karuzeli i pokaż coś śmiesznego ...

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2009-09-09, 18:40 ]
"od kąt"

co do bledow ortograficznych tez bym zainterweniowal a tak btw Van to jestes wg mnie denny i nie czepiaj sie innych z blahych powodow a wstawka rzeczywiscie slaba i nie gadaj ze niektorzy nie zdobeda tylu piw co ty przez rok np dla mnie nie ilosc piw ma perwszorzedne znaczenie ale inteligencja i dobry humor ;] no to tyle good luck
Zgłoś
E................e 2009-09-09, 18:51
Fajnie że sobie wszystko wytłumaczyliście, jak nie chcecie mieć ozdoby pod nickiem to lepiej przystopujcie.
Zgłoś
j................o 2009-09-09, 21:30 1
van wypierdalaj na joemonstera piwa kolekcjonować i zabieraj ze sobą te chujowe wstawki
Zgłoś
Ąpisław 2009-09-09, 22:07
Pomny na uwagi Esne chciałbym zdać jedno krótkie pytanie:
VAN, sądzisz że jestem kobietą, czy to Twój kolejny przejaw błyskotliwego humoru?
Zgłoś
VAN 2009-09-10, 18:58
jaszczomp maltański, nie ty jesteś idiotą
jarko, widać , że tępy z ciebie chłopak
Zgłoś
Arni. 2009-09-10, 20:24
Chujowe rendery niezwiązane z tematyką tego forum
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem