Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mamy 2023 rok mamy taką technologie a te wszystkie filmiki na sadistic są w jakiejś jakości 144p. Czy to Afryka czy bogata Europa normalnie jak w 2010 roku przez co chuja widać. Lubie te filmiki od ISIS czy IS bo mają je w bardzo wysokiej jakości i wszystko widać a nie jakieś chujowe pixele z minecrafta
To jak z kosmitami, video 4k w praktycznie każdym telefonie a co najmniej fhujHD i nagle jakby mniej tych kosmitów przylatuje, coraz mniej filmików z NOLami, nikt nic nie nagrywa, żadnych potworów z lochness żadnych wielkich stóp, jak nie można nagrać spodków to można wymyśleć dziwne dźwięki na całym świecie, przecież do tego nie trzeba kamery 4k , mniej więcej to samo z poszukiwaczami duchów.
On ich chyba nawet nie lubi...
Ja poczytasz historię bliskiego wschodu, to Palestyńczyków właściwie nikt tam nie lubi ))
To jak z kosmitami, video 4k w praktycznie każdym telefonie a co najmniej fhujHD i nagle jakby mniej tych kosmitów przylatuje, coraz mniej filmików z NOLami, nikt nic nie nagrywa, żadnych potworów z lochness żadnych wielkich stóp, jak nie można nagrać spodków to można wymyśleć dziwne dźwięki na całym świecie, przecież do tego nie trzeba kamery 4k , mniej więcej to samo z poszukiwaczami duchów.
To tak samo jak lądowanie na księżycu, kilkadziesiąt lat temu ponoć się udało, a teraz nie da się, bo technologia za słaba
On ich chyba nawet nie lubi...
o kurwica tylko nie mow tego glosno bo sie dowiedza i wszystko pojdzie w PISdu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów