📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znajomy pracował w firmie wytwarzającej soki "ekologiczne". Mówił tak: przyjechała cysterna z chyba wodą, on sam miał za zadanie doładować do niej 2 wiadra koncentratu - broń coś tam dotknąć tego, od razu ręce spalone - i dalej jechał soczek ekologiczny. Prosto do konsumentów. Smacznego
Chyba pracował w oczyszczalni ścieków i coś mu się pojebało, że to fabryka soków.
Dajcie już spokój z tymi teoriami spiskowymi. Ktoś po prostu upuścił skrzynkę z pociskami, takie rzeczy zdarzają się w fabrykach soków.
Konkurencja sie nie pierdoli.
dadar123 napisał/a:
Znajomy pracował w firmie wytwarzającej soki "ekologiczne". Mówił tak: przyjechała cysterna z chyba wodą, on sam miał za zadanie doładować do niej 2 wiadra koncentratu - broń coś tam dotknąć tego, od razu ręce spalone - i dalej jechał soczek ekologiczny. Prosto do konsumentów. Smacznego
Podobnie jest z energetykami. Koncentrat jest tak mocny że zjada plastikowe opakowania. Kiedyś wziąłem taką plastikową banieczkę. Nigdy nie udało mi się pozbyć zapachu energetyka z środka.
dadar123 napisał/a:
Znajomy miał kiedyś coś wspólnego z koncentratem, z którego robi się coca-colę. Z tego co opowiadał, to koncentrat jest tak mocny, że Pinkmanowi przeżarłoby wannę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów