Długo to trwało ale w końcu wyjebało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no na koniec jebło przyzwoicie, nie powiem... tylko strasznie długo się pierdolili z odpaleniem, jakby nie mogli lontu od dupy strony dać... no ale z drugiej strony gościu by wtedy nie był kandydatem na harda, ciekawe czy tam trafi...
Ciekawe, czy ktoś został ranny przez jakieś odłamki czy cuś.
Faktycznie, są napisy.
a później takie zjeby uważają że "znają się na rzeczy"
JA PIERDOLE
Taki ładunek prochu może wystrzelić 3kg pocisk na wysokość 100-150m prosto w niebo, i na pewno nie z kartonowej czy tam PCV rurki..
mozdzierz!
EEhh. Jak by nie mogli zrobic tego jak armaty... Moździeży sie debilom zachciało ...
Daj debilowi marchewkę to sie pokaleczy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów