Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu jak usłyszałem że w polsce wyjebała 'rosyjska' rakieta to na myśl mi przyszło pytanie, po co? a nawet jeśli byłaby zabłąkana, to jakie było prawdopodobieństwo że akurat zajebie w człowieka? O.o wali na kilometr wciągania nato w wojenke przez ukrów
pierw "rosyjska" teraz juz "rosyjskiej produkcji" xD nawet gdyby ukry nie chcacy w nas wyjebały to karakany w sejmie pewnie zamiota pod dywan zeby ukruw nie stresować xD
Od razu jak usłyszałem że w polsce wyjebała 'rosyjska' rakieta to na myśl mi przyszło pytanie, po co? a nawet jeśli byłaby zabłąkana, to jakie było prawdopodobieństwo że akurat zajebie w człowieka? O.o wali na kilometr wciągania nato w wojenke przez ukrów
Tak, kacapski trolu, na pewno.
najgorsze jest to że ruskie już wiedzą jaką mamy obronę lotniczą, tak jest patrioty Narwy, Warty Wisły i co?
i kurwa gówno, rakieta przylatuje sobie w gości jak w huj w pizdę dziwki, otwarte zapraszamy !
pierw "rosyjska" teraz juz "rosyjskiej produkcji" xD nawet gdyby ukry nie chcacy w nas wyj***ły to karakany w sejmie pewnie zamiota pod dywan zeby ukruw nie stresować xD
jakieś dwie rakietki ominęły CAAAAALĄĄĄĄ upadlinę, żeby trafić w traktorek ze zbożem... A teraz zacytuję TVN24
"Rosyjskie rakiety spadły na terytorium Polski, zabijając dwie osoby - podała AP, powołując się na źródła w amerykańskim wywiadzie."
Kurwa! Jesteśmy w Polsce, ale informacje mamy od Amerykanów! Amerykanie dużo lepiej wiedzą co, skąd i dlaczego wybuchło. I z pewnością skotłowane zboże nie miało z tym nic a nic wspólnego... o nie, co to to na pewno nie. Abstynencja w chuj bo podatki i akcyzy xD
teraz będą prężyć te swoje ciasne umysły, rady, komisję narady, ważne by co spotkanie cash leciał...
najgorsze jest to że ruskie już wiedzą jaką mamy obronę lotniczą, tak jest patrioty Narwy, Warty Wisły i co?
i kurwa gówno, rakieta przylatuje sobie w gości jak w huj w pizdę dziwki, otwarte zapraszamy !
I ty masz prawa wyborcze o zgrozo… patrioty mają zasięg do 160km, nawet jeśli by zareagowały to teraz pomyśl, 5km od granicy rakieta leci 20 sekund, zdążysz w tym czasie spuścić wodę w kiblu i do połowy się podetrzeć
Tak, kacapski trolu, na pewno.
tak jestem kacapskim trolem bo próbuję zrozumieć jaki cel miałaby rosja żeby wyjebać traktor w powietrze, daj jakieś argumenty zjebie a nie się przez rok nauczyłeś dwóch słów
Powinny te rakiety pieprznąć w sejm w trakcie obrad, byłoby z pół roku spokoju.
I ty masz prawa wyborcze o zgrozo… patrioty mają zasięg do 160km, nawet jeśli by zareagowały to teraz pomyśl, 5km od granicy rakieta leci 20 sekund, zdążysz w tym czasie spuścić wodę w kiblu i do połowy się podetrzeć
tak tak NATO bedzie chronić każdy cenymetr swojej ziemi, wielki huj
zrozum o czym się mówi,
niemcy cały czas graja w huja, wszyscy kurwa śpią, ale jednak ktoś zgonił
może chciałbyś być właśnie to ty co ?
pierdolenie o bezpieczeństwie
systemy wykrywania jak widać nie są juz powiązane z PL
to że UA widzi te rakiety i wiedzą gdzie spadną to inna bajka bo też mają selektywną obronę strategiczną
strategia Pl również jest takai wiedzą że nie jesteśmy się w stanie obronić ani nie będziemy !
Zresztą ta wojną pokazuje ze zniszczą nam elektrownie, kilka głównych lini przesyłowych i polska będzie stać otworem
zresztą zawsze stała przez ostanie 30 lat
a teraz sobie wyobraź taką sytuację geopolityczną
zamieniamy terytorialnie PL z niemcami, zgadnij po której stronie i w jakim sojuszu pozostali by Niemcy
odpowiedz jest jasna, byle kręcić lody, nord stream teraz delegacje do chin, byle wyruchać wszystkich i odbić się od kleszczy USA
wiec niech ta rakietka spadnie na CB, bo tragedia jakaś tam rodzinna jakby co nie było to jest i tego kurwa nie cofniesz!
a nie no spoko dogadamy się z ruskimi, słuchajcie ale takich jaj nie róbcie bo wam wpierdolimy hahaha
a teraz pokryjcie straty, renta dla żywicieli rodziny x3 średniej krajowej
i spłata wszelkich zadłużeń, bo robotnik z długiem zginał plus zadość uczynienie za straty moralne, życiowe
huja, kopiejki nie zobaczysz
Pisowska bolszewia podkuli ogon i pomerda ogonkiem na wschód warcząc na UE. Oni tylko kobiety na manifestacjach w obronie praworządności potrafią pałować
Kobiety są stworzone do pałowania .. jakbyś użył kiedyś z raz kutasa to byś zrozumiał
Zapewne ruskim sie sprzet zjebał albo jak zwykle najebane kacapy spierdoliły robote .. ale rownież mozliwe ze to prowokacja tych kurew bolszewickich po tym jak na G20 osrali Ławrowa . trzeba czekac na wyniki dochodzenia jaka to rakieta dokładnie itd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów