📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiedziałem że prędzej czy później te materiały tu trafią... wiadomkix piwerko
To podłe pomówienia, mające szkalować dobre imię rosji, przecież takie rakiety można kupić w każdym sklepie z fajerwerkami.
Trochę to wszytko dziwne, dwie rakiety (mówi się o s300) trafiły dokładnie w to samo miejsce a zniszczenia jakieś skromne, nawet przyczepa cała tylko przewrócona, nawet opony ma całe
Heliar napisał/a:
Co on podkłady kolejowe kradł? Może swoi mu zajebali.
To są resztki wagi na jaką wjechał ciągnik z przyczepą . Rakiety jebnęły w wagę i silos na zboże
pazuzu napisał/a:
Trochę to wszytko dziwne, dwie rakiety (mówi się o s300) trafiły dokładnie w to samo miejsce a zniszczenia jakieś skromne, nawet przyczepa cała tylko przewrócona, nawet opony ma całe
one mają 200 km zasięgu tylko.
Jeśli ktoś myśli że ruskie szły by na wojne z NATO atakując jakąś śmieszna pipudowe to gratuluję rozumu
Zastanówcie się w czyim interesie taka propaganda
P.S. komentarze o ruskiej onugyc za 3,2,1...
Zastanówcie się w czyim interesie taka propaganda
P.S. komentarze o ruskiej onugyc za 3,2,1...
Ukraińcy zrobią wszystko aby wplątać i Polskę w wojnę, juzz domagają sie kolejnych sprzętów tym razem f15 -f16
Nikogo nie zastanawia to, ze na nagraniu jest jasno (około południa)? Informacje zostały podanie w okolicach godziny 20:00 jako „z ostatniej chwili”
Admin proszę o podwieszenie tematu Inwazja na Polskę - wersja bez komentarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów