Takie sobie rozwalenie bloku i pełno kurzu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taki ładny bloczek, pewnie nawet nie z płyty, u nas by postał jeszcze 100 lat.
Ciekawi mnie Polskie bloczki się zaczną zawalać z lokatorami w środku.
Ciekawi mnie Polskie bloczki się zaczną zawalać z lokatorami w środku.
Pełen podziwu jestem dla naszych użytkowników, że jeszcze nikt nic nie wspomniał o "Angli"
Blok wygląda na całkiem nowy, nie mi to oceniać ale z wyglądu jeszcze trochę by postał.. Niestety lepiej wyjebać ludzi zacząć budować coś pod igrzyska i nie przejmować się innymi.. bo jak przyjdzie co do tego to stwierdzą że to i tak budowali "polacy"
Ażeby wam kurwa krasnoludy szczyły do wódki hejterzy jebani. Tacyście kurwa oczytani i obeznani w świecie. Ciekawe czy wy widzieliście jakiekolwiek wyburzania albo cokolwiek innego z bądź co bądź profesjonalnym komentarzem. Może to i jest liźnięcie przez szybę tematu ale jednak jest. I mówię, chujowo ładunki podłożyli.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów