Takie sobie rozwalenie bloku i pełno kurzu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Oj tam, Anglia... U mnie też było podobnie 4 lata temu
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Jeżeli ktoś jest w tym temacie... Proszę mi powiedzieć dlaczego we Wrocławiu nie zburzono w taki sposób "POLTEGORa"? (Teraz jest tam sky tower) ?
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
po2. taniej wyszło zatrudnić żuli do rozbiórki
po2. taniej wyszło zatrudnić żuli do rozbiórki
MCH napisał/a:
Rząd USA nas tego uczył.przykład jak poprawnie burzyć wieżowce dał nam bin laden w NY
A ten blok to by w Polsce jeszcze jakieś 70 lat stał.
A Hotel Rzeszów burzyli kilka tygodni kulą...wkurwiając przy tym wszystkich wokół...
Ale i tak chujowo wymierzyli. Jak poprawnie założył ładunki to cały budynek zapada się do siebie, a to leci dziwnie na bok. Kiedyś na Discovery o takim wyburzaniu była cała seria
Oo! I tak właśnie tworzą się kurwa na forum "fachowcy" od wszystkiego.
Oglądnie jeden z drugim całą serię o wyburzeniach i będzie krytykował, że chujowo, ja jebie
Po chuj ładny blok na wiele mieszkańców, jak można pierdolnąć w to miejsce 4 brzydkie domki jednorodzinne na krzyż. Anglia...
Takie bloki jakie się w Anglii burzy, to u nas się takie buduje
A takie które się u nas mieszka od kilku lat to w Anglii już leżą 10m pod ziemią...
A takie które się u nas mieszka od kilku lat to w Anglii już leżą 10m pod ziemią...
Wyburzanie - piękna specjalizacja w budownictwie
red1791 napisał/a:
Ale i tak chujowo wymierzyli. Jak poprawnie założył ładunki to cały budynek zapada się do siebie, a to leci dziwnie na bok. Kiedyś na Discovery o takim wyburzaniu była cała seria
Zauważ, że z lewej strony był pusty plac, a z prawej jakieś domy, więc bezpieczniej było go trochę położyć na lewo, żeby się przypadkiem nie wyjebał na drugą stronę. Specjalisto z Discovery.
@Mr.Drwalu
Dom w polowie rozebrany
Konstrukcja naruszona
A co tam warto jebnac troche plastiku dla pokazu =]
Dom w polowie rozebrany
Konstrukcja naruszona
A co tam warto jebnac troche plastiku dla pokazu =]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów