18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
m................n 2011-06-13, 1:31 2
@up
nie łudź się. Jak Ruski wygląda na trzeźwego to jest najebany a jak jest najebany to wygląda jak najebany B-)
Zgłoś
Słabo Skryty 2011-06-13, 6:50
Ja przeczytałem, że muzyka nie pasuje do filmu i przez pierwsze 15s nic nie usłyszałem więc pomyślałem że nie pasuje bo jej nie ma albo jest za cicho a potem takie ładnie pierdo****cie
Zgłoś
Prokurator 2011-06-13, 9:30
@Up ileś tam razy

Chyba przesadziłeś z tą pensją dzienną, ale jestem w stanie uwierzyć że zarabiają dosyć dobrze.

Tak swoją drogą, kto burzy budynek będąc na jego "dachu" to podcinanie gałęzi na której się siedzi, no chyba że rząd chiński ma jeszcze parę etatów na pracowników Kamikadze.
Zgłoś
firestone89 2011-06-13, 10:27
co tu sie dziwic jak tam ten gaz z palnika jest wiecej wart niz ten zoltek...
Zgłoś
Graveir 2011-06-13, 10:37
Muzyka może i nie pasuje, ale nawet nieźle się słucha...
Zgłoś
kratek71 2011-06-13, 12:14
co zostało wyburzone na tym filmiku?
Zgłoś
Maar 2011-06-13, 15:13
kratek71 napisał/a:

co zostało wyburzone na tym filmiku?

Nie potrafię nazwać tego elementu,wygląda na kawałek ściany czy czegoś (1:16). Dodatkowo zakładam,że Chińczyki nie po to ściągają koparkę na któreś tam piętro żeby na przykład odmalować ściany więc zakładam, że to wyburzanie.
Zgłoś
Vercetti1988 2011-06-13, 18:05
Większość z nas, w tym ja zesrałaby się siedząc już w samej koparce, a co dopiero stojąc na łyżce koparki opierając się o ścianę, która jest wyburzana. Oni nie mają jaj, ci kolesie to czysta adrenalina
Zgłoś
asomdai 2011-06-13, 19:09
oj tam, mial do wyboru, albo tam wejsc i wykonac polecenie albo zostac rozstrzelanym... wybrac szanse na zycie
Zgłoś
Bejker 2011-06-13, 20:29
Jeden chinol w tom czy w tamtom co to za różnica jest tnas i tak 4000000000000000
Zgłoś
Pener 2012-02-24, 13:01

po rosyjsku
Zgłoś
P................C 2012-06-11, 10:34
Zgłoś
Pener 2012-08-15, 7:47
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem