18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
spiepszaj_dzbanie 2011-06-12, 11:30
gdybym tak kogoś wzioł na łychę, to już bym nie pracował
Zgłoś
DarkLord 2011-06-12, 12:24
@up faktycznie bo już dawno byś nie żył xD
Zgłoś
s................o 2011-06-12, 12:27
@UP

wziął słownik i poczytał...

Co prawda inne przepisy. Dużo ich tam, więc czas nie gra roli ,a dynamit (czy chuj wie czy oni to wysadzają) pewnie więcej wyniesie niż ich roczna pensja.
Zgłoś
swieca 2011-06-12, 12:38
Jakby nie było operator palnika ma jaja,mogli chociaż łyżkę założyć
Zgłoś
Maar 2011-06-12, 13:34
swieca napisał/a:

Jakby nie było operator palnika ma jaja,mogli chociaż łyżkę założyć

Wiesz niby jest do czegoś tam przywiązany.
Zgłoś
BongMan 2011-06-12, 14:05
shoo napisał/a:

dynamit (czy chuj wie czy oni to wysadzają) pewnie więcej wyniesie niż ich roczna pensja.

To już nie te czasy kiedy Chińczyk pracował za miskę ryżu. Teraz średnia pensja niewykwalifikowanego (czyli takiego, który nic nie umie i nie ma żadnego doświadczenia) robotnika budowlanego w Chinach wynosi 600 dolarów czyli około 1600zł. U nas niewykwalifikowany robotnik, jeśli jakimś cudem znajdzie pracę, dostanie dostanie 800zł.
Zgłoś
polonia66 2011-06-12, 14:45
nooo zasady BHP piękne są ukazane
Zgłoś
H................7 2011-06-12, 15:08 4
tam mają tylu ludzi, że taniej będzie zatrudnić nowego pracownika niż zapewnić line asekuracyjna obecnemu...
Zgłoś
Maar 2011-06-12, 17:07 1
House77 napisał/a:

tam mają tylu ludzi, że taniej będzie zatrudnić nowego pracownika niż zapewnić line asekuracyjna obecnemu...

To się nazywa naturalna selekcja.
Zgłoś
donwasyle 2011-06-12, 18:20
no i gości z filmiku o hardcorze to przy tym mały chuj
Zgłoś
Pandagul 2011-06-12, 22:53 1
Jak do kurwy nędzy ta koparka znalazła się na górze budynku?!
Zgłoś
m................n 2011-06-12, 23:34
Zastanawia mnie 2 rzeczy:
1. Już nawet nie jak ta koparka się tam znalazła(@up pewnie dźwig bo sama to tam kurwa nie wskoczyła...) ale po jaki chuj się tam w ogóle znalazła(wykop w stropie? only in China...)
2. Po co on nie wypadł ?
Zgłoś
bluecat 2011-06-13, 0:11
No a teraz ta sama "firma" .... "robi" nam autostrady, co jak co, ale widzę że zjebać to oni dużo potrafią...
Zgłoś
OMEN_666 2011-06-13, 0:24
A ja cały czas w nadziei,że kawałek budynku się zawali razem z tymi kitajcami i koparką

PS: Jeśli już mowa o kitajcach- w piątek byłem w aquaparku w sopocie i jeszcze do kuzyna się śmiałem: "Ty zobacz chińczyki powiedzieli,że pierdolą autostradę to przyszli się pluskać" Przylazło ich cała gromada około 15 osób.Byli też ruski Co dziwne chyba trzeźwi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem