Nocny nalot Izraelskich Sił Powietrznych na cele należące do organizacji terrorystycznej Hamasu w Strefie Gazy:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, że Hamas miał w tych miejscach zarejestrowaną działalność?
Polska powinna pracować nad nośnikami,które zrzuca się na terenie wrogiego państwa ładunek wykształcicie kontenera z którego odpalane są rakiety,na miasta wroga.Co ciekawe taka Holandia ma broń atomową,na wypożyczaniu,co daje jej niepodległość,a Polska w tak newralgicznym umiejscowieniu ma spadające migi i bron konwencjonalna,która rosyjscy stratedzy zniszczyliby w 10 minut.Polska łatwiej może stracić łatwiej,niz Korea pln,taki świ nski kimirsen ma wiecej pod deklem,niż polskie elyty
camson napisał/a:
Najważniejsze palestyńskie cele według Izraela :
Przedszkole.
Szpital.
Dom dziecka.
zapomniales o fabryce akordeonów
kto mi powie z jakiego to filmu to daje piwko
Żaden rozsądny człowiek nie miesza się do dyskusji o Bliskim Wschodzie, tylko cierpliwie czeka na efekty.
Podczas wojny przyjaźń jest bardzo ważna... Gdy panuje ogólna nienawiść, ludzi tego samego obozu wiąże często prawdziwa przyjaźń, natomiast w czasie pokoju zamykają przed sobą drzwi.
camson napisał/a:
Przedszkole.
Szpital.
Dom dziecka.
słaby troll. Musisz bardziej się postarać.
camson napisał/a:
Przedszkole.
Szpital.
Dom dziecka.
Według wiadomości w palestyńskiej telewizji.
terrorystyczna organizacja zbombardowała organizację terrorystyczną - idę po piwo i paluszki
Sundown napisał/a:
Podczas wojny przyjaźń jest bardzo ważna... Gdy panuje ogólna nienawiść, ludzi tego samego obozu wiąże często prawdziwa przyjaźń, natomiast w czasie pokoju zamykają przed sobą drzwi.
jestesmy zajebistym przykladem tych przyjazni ...
czyli co dokładnie? szpital dziecięcy? dom matki z dzieckiem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów