Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moje Miasto, moja mała ojczyzna. Dziś jest żałoba Głogowian. Niektórzy z niego skakali na bungee. Miałem ładny widok z okna na niego i służył jako punkt orientacyjny miasta. Ale ogólnie miałem w to wyjebane co z nim będzie bo życia mi nie dawał. Zapraszam w odwiedziny do historycznego miasta Głogów.
Po chuj
Może mi ktoś wyjaśnić skąd pośrodku wsi wziął się samotny komin? Co tam było?
Wieszano na nim czarownice od XI wieku. Tylko głodzi się upiekło.
Wieszano na nim czarownice od XI wieku. Tylko flodzi się upiekło.
Wieszano na nim czarownice od XI wieku. Tylko głodzi się upiekło.
Tylko Flodzi się upiekło.
A koleś napisał "jebnoł". Podstawówki nie miałeś/aś okazji skończyć?
Moje Miasto, moja mała ojczyzna. Dziś jest żałoba Głogowian. Niektórzy z niego skakali na bungee. Miałem ładny widok z okna na niego i służył jako punkt orientacyjny miasta. Ale ogólnie miałem w to wyjebane co z nim będzie bo życia mi nie dawał. Zapraszam w odwiedziny do historycznego miasta Głogów.
Przyznaję, że odwiedzałem. Po ścierniwo do piaskarki byłem z 2 razy.
widać, że cała wieś przybyła po raz ostatni oddać hołd najważniejszemu budynkowi we wsi
Kiedy był budowany na początku lat 90 to był chyba najwyższym kominem w Europie. Obecnie tzn do wczoraj był najwyższym kominem na świecie z którego można było skakać.
Ile razy w życiu widziałeś wyburzanie 222metrowego komina?
widać, że cała wieś przybyła po raz ostatni oddać hołd najważniejszemu budynkowi we wsi
wieś to byś miał jak byś tam staną i skoczył ale jesteś serdelek i byś tego nie zrobił
PstPL .Wiesz co to jest sarkazm? Z kończyłem harward gamoniu. Rozumiesz jusz?
A myślałem, że Oxford. Razem z Dyzmą.
Komin wcale nie został wyburzony ani z winy pisu ani po, po prostu za komuny chcieli wybudować ciepłownię, ale po komunie stwierdzili, że jednak nie ma sensu jej budować. Pełnił tylko rolę nadajnika i służył do skakania - legalnego. Teraz zdaje się już jego stan techniczny nie pozwalał na jego dalsze użytkowanie, ale mogę się mylić.
Komin służył do skoków dream jump - jest to coś innego niż bungee (obejrzyjcie sobie filmiki z niego).
Najwyższy komin (z tego co wiem) na świecie, z którego można skakać to ten w Szczecinie i ma 252m.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów