📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lustereczko powiedz przecie, kto jest największym debilem na świecie.
Ten odruch, kiedy oboje sę patrzą w tą szparę
Liczyli, że co k🤬a, wyskoczy z powrotem?

bercisko napisał/a:
Ten odruch, kiedy oboje sę patrzą w tą szparę Liczyli, że co k🤬a, wyskoczy z powrotem?
Można krzyknąć uwaga!! .... ale w sumie poco

Kiedyś zj🤬a mi się tak poziomica jak wychodziłem od klienta. W nerwach bo było lekko grubo przy rozliczeniu (synka koksa inwestor zawołał) i jeszcze ta j🤬a poziomica
Niby 150 cm i tylko czerwona PRO ale złość kolejna bo to 9 piętro było. Nie sprawdzałem czy warto odzyskiwać.

korowiow777 napisał/a:
Kiedyś zj🤬a mi się tak poziomica jak wychodziłem od klienta. W nerwach bo było lekko grubo przy rozliczeniu (synka koksa inwestor zawołał) i jeszcze ta j🤬a poziomica Niby 150 cm i tylko czerwona PRO ale złość kolejna bo to 9 piętro było. Nie sprawdzałem czy warto odzyskiwać.
W nerwowych sytuacjach grunt, to trzymać poziom

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie