Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

Kuba zadaje proste pytania z zakresu wiedzy na temat sportu i wychowania fizycznego, np.: Jak nazywa się trener kadry narodowej w piłce nożnej? Czym jest trumna w koszykówce?

Odwiedź nas na:
MaturaToBzdura.TV
youtube.com/MaturaToBzduraTV
facebook.com/MaturaToBzdura

MaturaToBzdura.TV to program komediowy, w którym zadając Polakom proste pytania udowadniamy bezsens matury czyli uczenia się na pamięć.
Zgłoś
donwasyle 2011-08-06, 15:38
ja pierdole gdzie oni szukają tych ciemniaków
Zgłoś
Norad 2011-08-06, 23:40
Colossus napisał/a:

Chyba nie jestem na bieżąco, kiedy wprowadzili maturę z WF-u ?

matura z wf-u jest odkąd jest nowa matura (wcześniej nie wiem czy była), możesz sobie zdawać maturę również z japońskiego jeśli znasz, czy z tańca (nawet taki przedmiot chyba jest) - szkoła musi znaleźć osobę, która cię z tego przeegzaminuje i wysłąć zgłoszenie do CKE. Więc jeżeli ktoś chciałaby zdawać maturę z wf-u, to musi być obkuty z teorii i historii sportu. Matury praktycznej z wf-u nie ma.
Zgłoś
BowlKuba 2011-08-07, 2:51 1
Fumar napisał/a:

Dziwi mnie jedno. W 2:17 typ zadaje pytanie: "Czym jest trumna w koszykówce?". No i niby wszystko w porządku, ale pyta gościa, który ma koszulkę 76ers, który odpowiedzi naturalnie nie zna...

I teraz moje pytanie. Debil, czy pierdolony pozer? A może jedno i drugie?

Piwo dla Ciebie, o tym samym od razu pomyślałem. Prowadzący mógł tego pajaca zapytac jak się nazywa zawodnik, którego koszulkę ma na sobie, pewnie by cymbał musiał w lustrze na plecach sprawdzic.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów